Se intrerupe furnizarea apei potabile in zona Teuis-Aiud-Ocna Mures. Se muta conducta din calea autostrazii!

COMUNICAT

In vederea realizarii lucrarilor la autostrada Sebes-Turda, SC APA CTTA SA ALBA anunta  ca in data de 14.03.2017, incepand cu ora 03.00, va efectua relocarea conductei magistrala DN600, SP Galda-Aiud-Ocna Mures.

Vor fi afectati consumatorii bransati din aceasta magistrala pe tronsonul cuprins intre localitatile: Teius (zona fabricii Baumit) – Aiud -Ocna Mures. Estimam durata intreruperii la cca. 30 de ore, din cauza lucrarilor deosebit de complexe, respectiv : golire magistrală, epuismente, executie  racordari, spalare tronson relocat, etc. Rugam consumatorii persoane juridice, bransati din magistrala, pe acest tronson, sa-si asigure rezerva de apă potabilă pentru perioada de intrerupere. Localitatilor care dispun de rezervoare, li se va asigura rezerva de apă potabilă, in limita capacitatii de inmagazinare.  

        La punerea in functiune a aductiunii si reluarea furnizarii apei, pot aparea local depasiri ale parametrilor : turbiditate si fier,  situatie in care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei si rugam populatia sa-si restrictioneze consumul, pana la incadrarea in parametrii de calitate.

       Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualul disconfort !

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.