Se deschide sezonul velo in Alba Iulia!!!

Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank invită toți alba iulienii la o primă plimbare cu bicicleta între prieteni, pentru a sărbători împreună deschiderea sezonului velo 2017. I’Velo Relax va pune la dispoziția alba iulienilor 60 de biciclete, șapte zile din șapte, în intervalul 11.30 – 19.00, de luni până vineri (ultima închiriere la ora 18 :00) și 9.30 – 19.00 sâmbătă și duminică (ultima închiriere la ora 18.00), în centrul de închiriere situat în Piața Unirii.
Bicicletele I’Velo vor putea fi închiriate atât contra cost, cât și gratuit. Tinerii sub 16 ani și pensionarii au posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, a talonului de pensie. Tarifele de închiriere sunt: 4 lei pentru 1 oră, respectiv 15 lei pentru 24 de ore.
“Ne bucurăm să vedem că bicicleta redevine treptat un mijloc alternativ de transport în Alba Iulia și ne dorim ca prin proiectele noastre – I’Velo Urban și Relax, StudentObike, Biciclete cu cravată – să cultivăm dezvoltarea comunității bicicliștilor și să sărbătorim împreună aceste reușite. Împreună cu Green Revolution, ne dorim să schimbăm cultura transportului în România și să dezvoltăm infrastructura pentru promovarea transportului alternativ. În acest fel sperăm să avem angajați și clienți mai sănătoși și să respirăm un aer mai curat”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare și Relații Publice Raiffeisen Bank România.
“Pentru al patrulea an consecutiv, invităm alba iulienii să aleagă bicicleta ca mijloc principal de transport, dar și ca modalitate distractivă de a face mișcare. Sigur, printre principalele noastre preocupări rămân siguranța utilizatorilor și nevoia de infrastructură pentru biciclete. De aceea, ne bazăm pe susținerea autorităților publice, care trebuie să prioritizeze mersul pe biciclete si să rearanjeze întregul spațiu urban disponibil, ca să putem avea un oraș prietenos cu bicicliștii.”, a declarat Raluca Fișer, președintele Asociației Green Revolution.
În cei 7 ani de funcționare la nivel național, programul I’Velo a reușit să scoată peste 1.400.000 de români la pedalat și a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosferă cu aproximativ 2.180 de tone. Programul I’Velo, inițiat de Raiffeisen Bank și Green Revolution, se desfașoară cu sprijinul primăriilor din București, Brașov, Sibiu, Iași, Constanța, Alba Iulia, Oradea, precum și al Administratiei Lacuri, Parcuri și Agrement București.
Despre Green Revolution:
Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România, ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraș verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate, care promovează și sprijină: educația ecologică și responsabilitatea față de mediul înconjurător, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în rândul autorităților și companiilor private și de stat.
Despre Raiffeisen Bank:
Raiffeisen Bank România este o bancă universală de top, care oferă o gamă completă de produse și servicii
financiare clienților persoane fizice, IMM-uri sau corporații. Raiffeisen Bank deservește aproximativ 2 milioane
clienți persoane fizice, 96.000 de IMM-uri și peste 8.000 corporații mari și medii. Rețeaua Raiffeisen Bank numără
478 de unități, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri și 131 de MFM (automate
multifuncționale). Pentru informații suplimentare: raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.