”Școala Familie” continuă la Alba Iulia cu o nouă conferință

Centrul cultural-catehetic ”Sfântul Ioan din Kronstadt” de la Biserica Memorială Mihai Viteazul din Alba Iulia organizează sâmbătă, 1 octombrie 2016, de la ora 19.00, conferința cu tema: Rolul parinților în dezvoltarea copiilor de la naștere la maturitate. Conferința va fi susținută de doamna Dr. Andreea Simona Olteanu, psihoterapeut din București.

Aceasta este cea de-a doua conferință de la Alba Iulia, care face parte din proiectul național ”Școala Familiei”, prima fiind susținută de dl Virgiliu Gheorghe în urmă cu două săptămâni și care a avut tema: ”Educația copiilor între nereușită și succes”.

Următoarele întîlniri de la ”Școala Familie” se vor desfășura sub forma unor module mai restrânse – formate din 15 – 20 de persoane – , fiecare modul având o parte de prezentare teoretică și una practică, de învățare experiențială.

Temele celorlalte module din proiectul ”Școala Familie” vor fi: autoritatea parentală, diferențele de gen, caracterul, dependențele, influența ecranelor electronice și despre nutriție. Fiecare modul va fi prezentat de către un formator specializat pe temă.

Până în prezent s-au format două serii de participanți. Întâlnirile vor avea loc sâmbăta, din două în două săptămâni, la Biserica Memorială Mihai Viteazul și la Biserica Sf. Apostoli Petru și Pavel din Alba Iulia, unde puteți afla detalii despre cum vă puteți înscrie la cursurile de la ”Școala Familiei”.

Vă reamintim faptul că sâmbătă, 1 octombrie 2016, de la ora 19.00, va avea loc conferința cu tema: Rolul parinților în dezvoltarea copiilor de la naștere la maturitate, susținută de doamna Dr. Andreea Simona Olteanu, psihoterapeut din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.