Romanul plecat sa studieze la universitatea unde a absolvit si Freddie Mercury

’’Cain’’ sau pe numele sau real Cosmin Buzgure, a absolvit Liceul De Muzica Şi Arte Plastice din Alba Iulia. Plecat sa studieze in strainatate, acesta a ales Londra, capitala Marii Britanii considerand a fi un mediu propice pentru dezvoltarea lui atat profesionala cat si personala. Iubind arta cu toate detaliile acesteia, a ales sa se dedice in profunzime muzicii pentru a isi indeplini visul. In prezent el studiaza la renumita universitate University of West London, una dintre cele mai bune centre academice internationale cu o istorie de peste 150 de ani, la care au studiat artisti precum Freddie Mercury, solistul trupei Queen, John Webber si multi altii.

La 22 de ani ’’Cain’’ viseaza la sali pline si piese in top-uri, totusi fiind familiarizat cu scena participand la diverse evenimente, insa stie ca secretul succesului sta in munca depusa. El a lansat piesa ’’I was dead’’, o productie semnata VEEA Music, versurile fiind scrise de Cain , Vlad “Kafu” Alexandru si Delia Gligor, iar Mix & Masterul realizat de Opruta “Tagg” Adrian, Artwork-ul reprezentand o creatie One Design.

’’Fiind piesa mea de debut, sunt entuziasmat de faptul ca totul a iesit exact cum ma asteptam. Dupa ore intregi de munca, visul meu pare sa prinda contur, iar colaborarea cu VEEA Music nu poate decat sa ma incante si mai tare datorita experientei oamenilor cu care lucrez si sound-ului fresh care se pliaza pe stilul meu. Tin sa le multumesc tuturor pe aceasta cale, le sunt profund recunoscator pentru sustinere.’’

Piesa ’’I was dead’’ a atins deja numarul de 27 000 vizualizari pe SoundCloud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.