Programul de autobuzelor STP pentru zilele de 23 și 24 ianuarie în Zona Metropolitană Alba Iulia

Societatea de Transport Public SA Alba Iulia își adaptează programul de transport cu prilejul sărbătoririi  Micii Uniri din 24 ianuarie 1859 – Unirea Principatelor Române.

Astfel, programul de circulație al Societății de Transport Public S.A. Alba Iulia în Zonele Metropolitane 1-7  se va derula după cum urmează:

-în data de 23 ianuarie 2017 – program de zi lucrătoare, cu excepția curselor care transportă elevii (autobuzele care efectuează transportul elevilor nu vor circula în data de 23.01.2017) ;

– 24 ianuarie 2017 –  program de duminică.

Foarte important: autobuzele programate să transporte angajații societăților comerciale vor circula normal, în funcție de programul de lucru stabilit în prealabil !

Informațiile referitoare la  programul de circulație în zona tarifară 1 se pot obține de la dispeceratul STP, la numărul de telefon 0258/812826. Pentru informații legate de programul de circulație în zonele tarifare 2-7, călătorii pot apela Autogara STP, la numărul de telefon 0258/812967. De asemenea, informațiile sunt disponibile și pe site-ul www.stpalba.ro

 

 

Director general,

ing. Stelian Nicola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.