Programul Festivalului Internaţional de Teatru de Tineret APOLLO – Ediţia III 14.04.2016 – 18.04.2016

SKEPSIS (Alba Iulia, RO)

Compania de teatru Skepsis a luat fiinţă în 2002, ca şi grup studenţesc. În 2006 a fost fondată Asociaţia Grupul Skepsis cu misiunea dezvoltării vieţii cultural-artistice a comunităţii. În prezent suntem un partener constant al autorităţilor locale în proiecte şi programe culturale, având un repertoriu bogat şi un public fidel. Grupul Skepsis este o dovadă vie a faptului că cetatea noastră are o inimă care vrea să bată cu pasiune. Grupul Skepsis nu doreşte să dovedească ceva, ci mai degrabă să descopere. Toate spectacolele noastre ascund ceva care incită şi aşteaptă să fie descoperit – sentimentul de comunitate, de împărtăşire a gândurilor şi emoţiilor colective în spiritul umorului isteţ. Ne gândim spectacolele ca pe o provocare de a descoperi ceva esenţial ce ţine de sine, de spiritualitatea umană, de experienţa de a fi legat în sens profund de comunitatea din care faci parte. Un deget nu se poate arăta pe el însuşi, însă dacă va arăta spre o oglindă are o şansă de a se recunoaşte. V-aţi prins? A fost cu skepsis.

COMEDIA NEAGRĂ

După Peter Shaffer

Piesa propusă de Peter Shaffer ne înfăţişează o seară importantă din viaţa unui tânăr sculptor (Brindsley Miller) care împreună cu logodnica sa (Carol Melkett) se pregăteste febril pentru un mare moment.Trebuie să primească vizita unui milionar excentric (Georg Bamberger) pasionat de artă modernă, care în cazul în care va cumpăra o lucrare, îl va scoate din anonimat şi din sărăcie pe Miller.
Pentru a-l impresiona pe Bamberger, cei doi şi-au decorat apartamentul sărăcăcios cu piese de mobilier de valoare pe care le-au „împrumutat” de la vecinul lor de palier (Harold Gorringe), un anticar pasionat de lucruri vechi de valoare şi specializat în arta chinezească, fără ştirea acestuia – mărind presiunea situatiei. Şi ca şi cum nu ar fi de-ajuns, Carol l-a invitat în vizită în acelaşi timp şi pe tatăl ei (Colonelul Melkett) în speranţa de a îmbunătăţi părerea lui despre Miller.
Cum ar putea să ştie Miller că seara începută într-o notă atât de serioasă se va transforma ca prin farmec, în urma unui incident banal, într-un vârtej nebun care-i va aduna în apartament o grămadă de oameni. La graniţa dintre lumină şi întuneric, camera se transformă, aşa cum bine spune unul dintre personaje, într-o „cutie neagră, în care totul se intamplă invers de cum ar trebui.”

Cu: Răvan Cociobea; Ludmila Cioflică; Elena Smeu Mare; Viorel Cioflică; Vasile Dîngă; Zoltan Zlaczki; Olga Surd; Daniel Muntean.

Regia: Viorel Cioflică

Asist. Tehn: Valerian Cebotari

DELART (Alba Iulia, RO)

Trupa s-a format în 2013, la iniţiativa elevilor care activează în cadrul Asociaţiei Grupul Skepsis. Având la bază pasiunea pentru teatru, membrii trupei au participat la numeroase evenimente şi programe cultural-artistice, aducând în faţa publicului spectacole de teatru, momente de teatru scurt, umor şi poezie. Treptat, trupa încearcă să-şi dezvolte un repertoriu propriu cu un joc bazat pe dinamism, entuziasm şi multă dragoste pentru arta dramatică.

GUTURAIUL ONIRIC

După Eugen Ionescu

O piesă într-un singur act semnată de părintele absurdului, în care conflictul interior al individului iese la iveală ca un strigăt disperat după ajutor. El încearcă să găsească un tratament intrând într-o banală farmacie. Exteriorul, reprezentat de farmacistă, este indiferent şi apoi incapabil să ajute individul să îşi găsească echilibrul, participând la dezumanizarea acestuia.

Cu: Almond Chismorie; Cezar Stehan; Maria Botezan.

Regia: Viorel Cioflică

EXPOZIŢIE FOTO – Momente cu Skepsis

Mădălin Ciortea (Alba Iulia, RO)

Autorul este un tânăr a cărui pasiune pentru arta fotografică i-a condus paşii spre spectacolele de teatru ale trupei Skepsis, din dorinţa sa de a accepta o provocare nouă: fotografia de spectacol. Expoziţia propune publicului o serie de momente din spectacolele pe care trupa de teatru le-a susţinut în primele luni ale anului în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016.

COMPAGNIA DEL FUTURO (Catelmmare di Stabia, Napoli, IT)

Este o companie independentă din Italia, implicată în cercetarea unor noi forme şi structuri de comunicare în arealul teatrului italian. Plecând de la tradiţia teatrului italian, în special cel napoletan, compania încearcă să experimenteze un amestec de elemente din Commedia dell Arte, bufonerie, teatru, pentru a crea un fel de teatru contemporan de proză care doreşte să comunice dincolo de cuvinte şi să creeze o legătură emoţională puternică între actori şi spectatori. Compania oferă publicului o alternativă teatrului comercial, o alternativă pentru cei care doresc să privească înainte şi care cred în motto-ul lui Oscar Wilde: Artă pentru Artă!

ULTIMA/PRIMĂ ZI A REGELUI FERDINAND AL VIII-LEA ŞI FRAGILITATEA LUNII DE HÂRTIE

Adaptare după „Jurnalul unui nebun” de N.V.Gogol

Ivan, un funcţionar municipal, este convins că el este, în fiecare zi la fel, noul Rege al Spaniei, aşa încât este internat într-un azil. Boala sa îl face să îşi piardă memoria la finalul zilei şi să retrăiască mereu aceeaşi zi, care se transformă astfel în prima şi totodată ultima sa zi ca şi Rege. În această zi se îndrăgosteşte mereu de coroana sa şi de femeia după care tânjeşte şi mereu obsedat de planul de a salva Luna, Regele Ferdinand îşi găseşte un aliat în Chambelanul său, care de fapt este doctorul care îl îngrijeşte. Doctorul îi face jocul şi încearcă să îl ajute văzând o şansă de a-şi trata pacientul într-un mod mai uman, folosind o terapie diferită de cea convenţională bazată pe metode violente. Vor reuşi ei să găsească împreună calea spre salvare?

Cu: Cristian Izzo; Alessandro Langellotti

Adaparea şi Regia: Cristian Izzo

SKEPSIS (Alba Iulia, RO)

PROCESUL LUI PROMETEU

Un spectacol original, cu caracter simbolic, bazat pe dramatizarea nuvelei “Osândirea lui Prometeu” de Karel Kapec. Având ca temă binecunoscutul mit grecesc al titanului Prometeu, cel care a furat focul de la zei pentru ca mai apoi să-l dăruiască omenirii, spectacolul propune un episod apocrif menit să explice cum anume au fost văzute şi cântărite acţiunile lui Prometeu de către semenii săi. Reprezentanţii comunităţii sunt nevoiţi să reacţioneze la schimbările aduse de apariţia focului în viaţa oamenilor, să judece acţiunile lui Prometeu.

Provocăm publicul la o reîntoarcere în lumea mitologiei printr-un spectacol cu caracter satiric, elemente de miscare, aspecte interactive şi pasaje musicale antice. Procesul lui Prometeu este sugestiv pentru istoria umanităţii, un proces social continuu care nu se încheie niciodată, este procesul intentat de semeni oricărui om în care Prometeu se trezeşte încercând să schimbe, să inoveze, să purifice.

Cu: Elena Smeu Mare; Andrada Balea; Răzvan Cociobea; Bogdan Berar; Vinicius Moldovan; Dîngă Vasile; Almond Chismorie.

Regia: Viorel Cioflică

.

MASKAM RAD (Kiev, UA)

Teatrul Maskam Rad a fost fondat în 2011 de un grup de entuziaşti – este un loc în care se descoperă talentul, în care se încurajează potenţialul creativ al elevilor şi studenţilor din Kiev, deschis şi membrilor ai altor grupuri artistice şi teatre din Kiev, indiferent de vârstă sau specific al activităţii. Fondatorii grupului şi-au asumat misiunea de a revitaliza tradiţia teatrului popular autentic. Teatrul Maskam Rad a participat deja la numeroase evenimente internaţionale şi este organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru JOYFEST (Kiev), ale cărui prime ediţii au avut loc în octombrie 2013 şi octombrie 2014.

NOTE DE PORTRET: VIAŢA LUI PIAZZOLLA ÎN RITM DE TANGO

După Inna Goncharova

Spectacolul este o sinteză a mai multor arte diferite: mizică, sculptură, canto şi pictură. Este centrat pe povestea vieţii şi artei faimosului compozitor argentinian Piazzolla. Acesta a fost fondatorul unui nou curent în Tango: Tango Nuevo. Viaţa sa a fost una plină de evenimente. A trăit şi a dat turnee în SUA, Franţa şi Argentina. A fost un cetăţean al lumii, dar şi un înflăcărat purtător de cuvânt al culorilor naţionale ale Argentinei. Cu tangoul său, a avut parte de un şir lung de victorii şi eşecuri. În prezent, Tango Nuevo şi muzica lui Piazzolla sunt gustate de publicul întregii lumi.

Cu: Inna Goncharova; Olga Gdulia; Dmytro Matusov; Tetiana Oliinyk; Viktor Kozhevnikov

Lumini: Dmitro Kozhevnikov

Regie: Inna Goncharova

GAUDEAMUS (Cluj Napoca, RO)

Teatrul Studenţesc Gaudeamus a fost înfiinţat în anul 1974, în cadrul Clubului Cultural Studenţesc al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca şi este coordonat de domnul Victor Bercea. Gaudeamus a abordat diferite genuri, de la comedie şi parodie la dramă, teatru abstract, teatru forum sau absurd. A colaborat cu Dorel Vişan, Gogu Gherasim, Călin Nemeş, Tiberiu Stoi şi Rodica Radu, actualul coordonator al trupei de teatru fiind Sorin Misirianţu, actor şi regizor ala Teatrul Naţional „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca.

IMPROVIZACII

Un spectacol al spectacolului, un spectacol de improvizaţie interactiv, cu teme din public.

Cu: Adrian Balint; Ştefan Gheorghică; Claudiu Mureşan; Alexandru Ciobanu; Cristian Cui

Regia: Sorin Misirianţu

EXPOZIŢIE FOTO – Apollo în imagini

Bogdan Berar (Alba Iulia, RO)

Autorul este un tânăr membru al Asociaţiei Grupul Skepsis, pasionat de teatru, fotografie şi video. Expoziţia propune o trecere în revistă a momentelor trăite la primele ediţii ale festivalului. Aşa cum au fost ele surprinse în cadre formale şi informale. Expoziţia va avea loc Muzeul National al Unirii, unul dintre principalii parteneri ai festivalului APOLLO.

SKEPSIS (Alba Iulia, RO)

După Eugen Ionesco

În fiecare dintre noi există conflicte interioare puternice de idei şi emoţii, care uneori ne copleşesc. Pentru a nu ne pierde pe noi înşine, întindem cu naivitate, cu teamă sau chiar cu disperare, mâna pentru a comunica, pentru a ajunge la celălalt. Ce se întâmplă însă când cuvintele noastre se lovesc de ceilalţi ca de un zid invizibil? Şi dacă reuşim să spargem acest zid, cum vor reacţiona ceilalţi la legătura emoţională care ia naştere?

Cu: Mădălina Ivaşcu; Gabriel Muncuş

Regia: Viorel Cioflică

TEATRUL TRADIŢIONAL CHINEZESC – Prezentare

Li Chenju (CN)

Sunt din nord-estul Chinei, oraşul Changchun, provincia Jilin. Am venit în România în octombrie 2014 şi am fost repartizată la Alba Iulia unde am început să predau limba chineză. Acesta e al doilea, şi probabil ultimul meu an în România. M-am îndrăgostit de acest loc şi vreau să fac cât mai multe înainte de a pleca. Aşadar, mulţumesc grupului Skepsis pentru această oportunitate de a-mi împlini dorinţa de a vorbi şi de a împărtăşi altor culturi câteva aspecte ale moştenirii mele.”

Pentru a extinde dimensiunea interculturală a celei de-a treia ediţii a festivalului APOLLO, Li Chenju va susţine o scurtă prezentare a Teatrului Tradiţional Chinezesc, urmărind conceptele sale de bază.

THE I’M THEATRE (Toruń, PL)

Grupul nostru a fost fondat în 2009. Suntem un grup multicultural, în care toţi suntem diferiţi, avem vârste diferite, posibilităţi de exprimare diferite, puncte de vedere diferite şi defecte diferite. Prin spectacolele noastre încercăm să ne exprimăm emoţiile, să creem o legătură emoţională puternică şi să implicăm publicul ca parte din spectacol. Ne dorim să schimbăm lumea din jurul nostru în bine şi nu ne este teamă de întrebări dificile sau reacţii reticente la spectacolele noastre. Rămânem un grup vesel!

LIBERTATE?

După Damian Droszcz

Spectacolul are un puternic impact vizual şi emoţional şi este centrat pe ideea de a evidenţia importanţa libertăţii şi a încrederii în sine. Este povestea libertăţii ca stare de spirit care vorbeşte despre orice şi depăşeşte orice graniţe. Libertatea este, înainte de toate, dreptul de a te expune, te a te afirma ca individ şi viziunea ta asupra lumii. Ce înseamnă Libertatea pentru tine? Spectacolul este un omagiu adus celor care au luptat pentru a câştiga libertate pentru noi.

Cu: Droszcz Iza; Curyło Zofia; Forst Mariusz; Grześko Iza; Jachimowicz Paweł; Kacprzak Dominik; Krawczuk Wojciech; Milarska Maria; Sujkowska Anita; Trawińska Justyna; Wardaliński Marcin; Zalewski Michał;

Regia: Droszcz Damian

LUDIC –  CCS  IAŞI (Iaşi, RO)

Înfiinţat în anul 1978 de către profesorul Aurel Luca, Teatrul Studenţesc Ludic este formaţia reprezentativă a studenţilor din Centrul Universitar Iaşi. Prin rezultatele şi performanţele obţinute de-a lungul anilor, trupa s-a facut remarcată la nivel naţional şi internaţional. Actorii, studenţi la aproape toate facultăţile, au obţinut peste 450 de trofee şi premii la toate festivalurile naţionale şi internaţionale la care au participat.

STRIGĂTE  DE SUB  APĂ 

După Dumitru Crudu

Teatru  poetic, o  monodramă  care se  produce  între  două personaje  : EA  , EL , deci  o  duodrama.  O   istorie de dragoste  neimplinită. Un   spectacol  fascinant, răscolitor ,  un spectacol  de  actor,  vorbit în  pumni, sau  fără  amintiri, sau  fără  vise…

Cu:  Alexandru Toderaşcu; Valentina Ghencea;

Regizor Tehnic: Vlad Mihăiescu

Regia: Aurel Luca

MIRROR (Khmelnitsky, UA)

Teatrul Mirror (Oglinda) a fost fondat în 1953 în cadrul Casei de Cultură a Oraşului, unul din fondatorii săi fiind faimosul regizor ucrainean Valentin Bogoslovskiy. Grupul este o echipă de oamnei creativi, dedicaţi artei teatrale, şi a participat constant la evenimente locale şi naţionale. În prezent, condus de regizorul Dimitri Gusakov, grupul se luptă pentru a-şi prezenta arta publicului ucrainean şi pentru a se integra în fenomenul teatral european. În ultimii ani, grupul a participat la multe festivaluri, dintre care câteva în afara ţări – Festivalul Internaţional „Zilele Teatrului Ludic”, Iaşi, România (2014) şi Festivalul Internaţional „Interrampa” Rokiškis, Lithuania (2015).

NOAPTE DE VARĂ

După M. Gogol

Bazat pe o nuvelă a lui M.Gogol, spectacolul spune povestea unui tânăr sărac care se îndrăgosteşte de fiica omului pentru care lucrează. Ea îl iubeşte, însă tatăl ei doreşte să o căsătorească cu altcineva. El cade pradă disperării, însă aici intervine Diavolul, care îi oferă bani şi fericire dacă îl va ucide pe fratele iubitei sale. După multe ezitări, tânărul acceptă pactul cu forţele întunericului. Dar cu ce se alege? Îi va aduce oare acest pact fericirea alături de cea pe care o iubeşte? Să vedem…

Cu: Denis Sochnev; Dmitry Preslitsky; Anastasiya Savchuk; Irina Podgurskaya; Sergey Kostowskyi; Maryna Sltshchuk; Ruslan Yushkevich; Maria Ryzhikov; Dmitry Kornitsky;

Regia: Dmitry Gusakov

STUDIO 24 – CCSB BUCUREŞTI (Bucureşti, RO)

Compania de Artă “Studio 24” este alcătuită din studenţi şi elevi din Bucureşti, dar şi din absolvenţi, toţi reuniţi de ideea că prin artă se poate obţine şi exprima libertatea spiritului uman. Este prima trupă studenţească care a realizat turnee cu spectacole în stradă (Braşov, Sighişoara, Sibiu, Alba Iulia, Targovişte, Oradea, Cluj-Napoca, Timişoara) şi turnee internaţionale (Veneţia, Roma, Lyon, Budapesta, Bratislava, Praga, Cracovia, Ljubliana, Beja). Compania a iniţiat şi organizat de-a lungul timpului evenimente şi programe importante: Festivalul de Arta Medievală de la Sighisoara (1992 – 1996); Curtea Comedianţilor – Atelier de Arta Medievala, Renascentista si Traditionala – 2000- 2015.

APA DE HAVEL

Dupa Matei Visniec

Într-o lume când totul este vândut, “trenduit” şi secat de sacru – fie spiritual, fie emoţional, fie intim – sinuciderea devine ea însăsi o marfă şi o modă. Nimic nu mai contează, doar cât de simplu poate fi, cât de uşor şi cât de la modă este.

Cu: Monica Valcu; Luana Seu.

Regia: Mihai Serghei Todor 

LUDIC –  CCS  IAŞI (Iaşi, RO)

OAMENI  AI  NIMANUI

După  Dumitru Crudu

Emigraţia  ca   blestem,  drama  umană care  se  bazează  pe  istorii  reale, oameni concreţi care devin sclavi  pentru  că  îşi   doresc  un  viitor  mai  bun.  Spectacol  jucat  în   Canada, la  Montreal si Toronto  pentru  Comunitaăţle  Româneşti,  spectacolul a  provocat  emoţii   covârşitoare.

 Cu:  Alexandru Toderaşcu; Mădălina Alexandru; Liliana Budurcă.

Regia Tehnică: Radu Mihoc;

Regizor: Aurel Luca

KUTAISI YOUTH THEATRE (Kutaisi, GE)

Teatrul de Tineret Kutaisi a luat fiinţă în 1991. Este primul teatru independent din Georgia, activând fără subsidii de la stat. Principala sursă de venit provine de la spectatorii săi. Regizorul teatrului este Zurab Pkhadze. Grupul caută mereu inovaţii, fapt care se reflectă în spectacolele lor. Teatrul Kutaisi a reuşit să participle cu succes la mai multe festivaluri internaţionale în Ucraina, Azerbaijan, Turcia, Franţa, Italia, Lituania, Letonia, Spania, Rep. Dominicană, Rep. Sudan, Germania, Austria şi Maroc.

ISPITA TRISTEŢII

După AL. Kazbegi

Povestea are loc în munţii Georgiei, unde, în timpul unei nunţi, cavalerul de onoare şi viitoarea soţie se îndrăgostesc la prima vedere. Ştiind că iubirea lor este interzisă, cei doi decid să reziste propriilor sentimente. El decide să se mute într-un alt sat, însă este nevoit să se întoarcă pentru a-şi preveni comunitatea de apropierea unor duşmani. Devine unul din liderii comunităţii. Implicându-se în pregătirile pentru apărare, o reîntâlneşte pe ea. În timp ce ei îşi consumă pasiunea, duşmanii trec graniţa şi îi copleşesc pe apărători.

Cu: Daviti Goderidze; Mari Iamanidze; Mariam Kublashvili; Magda Fonia; Giorgi Shurgulaia; Zaali Chechelashvili; Teimuraz Kurashvili; Saba Vashakmadze;

Regia: Beka Kurashvili; Zurab Pkhakadze

Coreografie: Giga Mikadze

MASKAM RAD (Kiev, UA)

CEA MAI PUTERNICĂ

După Y.A.Strindberg

La prima vedere nu pare a fi nimic special sau complicat la piesa lui Strindberg. Două femei, două actriţe, se întâlnesc într-un restaurant în Ajunul Crăciunului. Una este căsătorită şi face cumpărături pentru familie, cealaltă este necăsătorită şi stă singură în restaurant. Autorul nu ne spune nimic despre aceste personaje, a căror nume este D-şoara X şi D-şoara Y. Piesa constă într-o singură conversaţie între cele două personaje. Nu există o acţiune anume sau o intrigă, nimic neobişnuit…

Cu: Inna Goncharova; Olga Gdulia; Dmytro Matusov; Tetiana Oliinyk;

Sunet: Viktor Kozhevnikov;

Lumini: Dmitro Kozhevnikov;

Regie: Inna Goncharova.

TRUVERII – CCSB Bucureşti (Bucureşti, RO)

“TRUVERII” este un grup de muzică medievală şi tradiţională, vocal-instrumentală. Grupul readuce în atenţia publicului atât melodicitatea şi bucuria muzicii Evului Mediu şi a Renaşterii, cât şi prospeţimea şi originalitatea ritmurilor tradiţionale din diferite zone ale Europei. Concertele lor transmit bucuria muzicală de odinioară, dar urmăresc şi o linie educaţională a cunoaşterii culturale. Muzica lor se adreseaza tuturor oamenilor de la copil la batrân indiferent de naţionalitate sau condiţii sociale.

MUZICA ŞI POEZIA COMEDIANŢILOR MAESTRULUI WILL

Piesele lui Shakespeare sunt pline de muzică şi poezie. Numai că prea puţin cunoaştem despre muzica originală folosită de comedianţii maestrului Will, precum William Kempe (unul din actorii lui Shakespeare) ce a compus o serie de cântece pentru aceste piese. La vremea respectivă s-au folosit cântecele timpului: fie tradiţionale, fie ale unor “trubaduri” ai timpului (precum Henric al VIII-lea), fie scrise special pentru aceste piese de către compozitorii vremii (Thomas Morley, John Dowland, William Byrd sau Thomas Ravenscrift).

Cu: Carmen Todor; Oana Berbec; Valentina Coţofana; Alexandra Marinescu; Ioana Manolache; Mihai Serghei Todor.

Scenariu: Mihai Serghei Todor 

Regia: Mihai Serghei Todor 

DR. JOKE ELBERS (Amsterdam, NL)

A studiat Arta Dramatică la Universitatea din Amsterdam, specializându-se în Istoria Teatrului, Dramaturgie şi Repertoriu. A lucrat ca şi consilier literar la mai multe teatre profesioniste din Olanda după care s-a dedicat teatrului tânăr şi teatrului amator. În calitate de critic, a supervizat numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale susţinând seminarii şi conferinţe şi oferind un feedback constructiv participanţilor. În prezent, Dr. Joke Elbers este profesor la Academia de Teatru din Amsterdam, consiliază grupuri şi indivizi pe dimensiuni diverse ale artei dramatice şi susţine ateliere şi traininguri în mai multe ţări din Europa în cadul festivalurilor naţionale şi internaţionale la care este invitată.

În cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de Tineret APOLLO, ediţia a treia, Dr Joke Elbers joacă rolul de critic, coordonând sesiuni de discuţii cu actorii şi regizorii participanţi.

ŞTEFAN BALOG (Aiud, RO)

Fundaţia “Inter-Art” Aiud

Festivalul APOLLO a fost pentru mine una din cele mai frumoase surprize când s-a născut, pe urmă a devenit una din cele mai complexe proiecte la care am onoarea să fiu colaborator. Unic prin felul de abordare, acest festival uimeşte an de an, creşte şi evoluează, promovând arta de calitate şi acordă atenţie sporită tinerelor talente.

Emblematic pentru Alba Iulia, Festivalul Internaţional de Teatru de Tineret APOLLO este o expresie a teatrului Skepsis, un grup de tineri actori şi iubitori de teatru care prin munca lor se dedică actului cultural autentic.

Acum, la a III-a ediţie, sunt sigur mai mult ca oricând că am avut şansa sâ fiu martor la naşterea unei tradiţii. O tradiţie ce va dăinui în timp şi se va propaga în spaţiu…”

Ştefan Balog

Artist plastic, Preşedinte Fundaţia Inter-Art, Aiud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.