Producătorii și întreprinzătorii aiudeni sunt invitați să promoveze și să utilizeze marca înregistrată ”Made in Aiud”

La inițiativa conducerii Primăriei municipiului Aiud, cu ocazia celei de-a VI-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor, a fost lansat conceptul ”Made in Aiud”. Prin intermediul acestui concept, producătorii aiudeni au avut posibilitatea să-și promoveze produsele tradiționale sau alte tipuri de produse, dorindu-se astfel recunoașterea Aiudului, în context internațional.

Prin adresa primită de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, Primăria municipiului Aiud a fost înștiințată asupra faptului că s-a admis înregistrarea mărcii ”Made in Aiud” pentru următoarele clase de produse și/sau servicii:

-Hârtie și carton; produse de imprimerie; articole pentru legătorie; fotografii; adezivi (materiale colante) pentru papetărie sau menaj; pensule; materiale de instruire sau învățământ ( cu excepția aparatelor); materiale plastice pentru ambalat; caractere tipografice; clișee.

-Frânghii și sfori; materiale textile fibroase brute; plase; vele; saci; corturi.

-Îmbrăcăminte.

-Publicitate; administrație comercială.

-Educație; instruire; divertisment; activități sportive și culturale.

Lansăm cu această ocazie, o invitație, tuturor producătorilor și întreprinzătorilor aiudeni, de a se alătura demersurilor municipalității de a promova localitatea noastră, prin utilizarea mărcii ”Made in Aiud”.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.