Primul ministru Dacian Cioloș va deschide Târgul Grădinarului

Surse oficiale au cofirmat faptul că vineri, la deschiderea Târgului Grădinarului va fi prezent și primul ministru al României, Dacian Cioloș. După cum se știe, Dacian Cioloș, nu vine pentru prima dată la Alba Iulia, el fiind legat prin relații de prietenie de orașul nostru.

Târgul Grădinarului este organizat de Consiliul Județean Alba și se va desfășura în acest week-end, în latura de vest a Cetății .

Conform comunicatului oficial, evenimentul este unul de promovare a producătorilor locali din domeniul cultivării florilor, arbuștilor, pomilor fructiferi și a plantelor decorative și este dedicat tuturor iubitorilor grădinăritului, profesioniști sau amatori.

Pentru editia din acest an, producatorii din judetul Alba, care si-au anunțat prezența la acest eveniment vor expune seminţe de flori şi legume, bulbi şi butaşi de trandafiri si vita de vie, flori şi aranjamente florale, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali. De asemenea, cei interesați vor putea găsi în cadrul târgului noutăți din domeniul uneltelor şi echipamentelor pentru întreţinerea grădinilor şi a spaţiilor verzi, sisteme profesionale de irigat, produse fitosanitare, mobilier şi accesorii pentru grădini, etc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.