Primăria Aiud angajează consilier la Evidența Persoanelor

ANUNȚ

MUNICIPIUL AIUD

    PRIMĂRIA MUNICIPIULUI AIUD organizează la sediul instituției din str. Cuza Vodă, nr. 1, concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant  din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, Compartiment Evidența persoanelor din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

Condiţii de participare la concurs:

 – condiții generale: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

 – condiții specifice:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de știință  – științe juridice; ramura de știință  –  științe administrative: specializarea administrație publică; domeniul de ierarhizare: informatică;

– cunoștințe de operare pe calculator : nivel mediu.

Condiţiile de desfăşurare a concursului:

–  Proba suplimentară IT: 01.08.2017, ora 09:00 – sediul Primăriei Municipiului Aiud;

–   Proba scrisă: 01.08.2017, ora 11:00- sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu;

–  Interviul: se va susţine într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise;

–  Depunerea dosarelor: în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, Partea a III-a, la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul  Primăriei Municipiului Aiud, camera 22 și la nr. telefon  0258 861 310 interior 1013.

 

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.