Prietenia reală vs. prietenia virtuală- tema lunii iulie la Clubul de carte LecturALBA

 

Într-o lume în care Internetul a devenit parte din viața noastră cotidiană, ne întrebăm de multe ori cum ar fi viața fără lumea virtuală pe care o accesăm fie pentru a primi informații, fie pentru a lega prietenii. Dar oare cât de ,,reale” sunt prieteniile legate în lumea virtuală? Aceasta este întrebarea-temă de discuție ce se va dezbate miercuri, 26 iulie 2017, începând cu ora 17,00 la Clubul de lectură ,,LecturAlba”, club ce ființează sub egida Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

Clubul de lectură ,,LecturAlba” a fost înființat la cererea cititorilor și se întrunește în fiecare ultimă miercuri din lună, la ora 17,00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba. Înființarea clubului a avut ca scop îndrumarea lecturii cititorilor de orice vârstă recomandând în fiecare lună cărți din colecțiile bibliotecii, enunțând o temă de discuție de actualitate și asigurând mediul propice pentru dezbateri, schimburi de impresii și comunicare pe o temă dată.

Proiectul face parte din Programul minimal 2017 al instituției -1. USERS/1.1 Clubul de lectură, și este un proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă. Obiectivele  proiectului sunt stimularea creativității și a dialogului între iubitorii de lectură, promovarea colecțiilor bibliotecii în comunitate și dezvoltarea de abilități de înțelegere și interpretare al unui text propus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.