Prichindelul participă cu „Zulenka‟ la festivalul stradal de la Cluj-Napoca.

Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia este invitat să prezinte spectacolul „Zulenka‟ la prima ediție a Festivalului Stradal Wonder Puck.  Evenimentul este open-air și se adresează întregii familii, spun organizatorii: Teatrul de Păpuși Puck Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj. Spectacolul va fi prezentat sâmbătă, 16 septembrie 2017, ora 12,00, pe scena mare din Piața Unirii.       Ne dorim ca simpatica și frumoasa noastră Zulenka să cucerească inimile celor prezenți și să le aducă bucuria de care toți avem atâta nevoie.

„Zulenka este o poveste pentru copiii mici, pentru cei mai mici spectatori ai noştri și este un text inspirat din creaţia Baronesei Orczy care a publicat la Londra către sfârșitul secolului al 19-lea un volum de minunate povești. E o istorie  fără violență fiind în acest sens mai potrivită pentru copiii de până la șapte ani. Basmele obișnuite prezintă de obicei episoade violente sau deosebit de dramatice potrivite mai degrabă pentru copiii mai mari de șapte ani. Zulenka este povestea unei fetițe care își dorește să devină zână. Din această cauză ea declanșează o serie de peripeții din care va ieși cu bine datorită ajutorului prietenilor ei, spiridușii și animalele pădurii … ”  Cristian Pepino, regizor. 

Echipa spectacolului este formată din: Cristian Pepino – regizor artistic, Cristina Pepino – scenograf, Dan Bălan – compozitor, actorii: Viorica Boda, Teodora Popa, Irina Melnic, Ramona Mincu Benchea, Mădălin Costea, Rareș Bogdan Porca; regizor tehnic – Elena Madaras; sunet – Florin Andrea, Călin Popa; maestru lumini – Ovidiu Tămășan; mașiniști: Răzvan Laszlo, Horia Oargă, construcție păpuși – Vlad Tănase; croitorie – Mirela Tămășan; decoruri – Marin Goia.

Secretariat literar, Cristina Smadea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.