Prejudiciul stabilit de instanță va fi recuperat de ANAF

Guvernul a aprobat formarea unei structuri în cadrul ANAF specializată în recuperarea prejudiciilor decise în instanţe, se arată pe site-ul www.obiectiv.info.

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri o hotărâre privind organizarea unei structuri în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), care se va ocupa de recuperarea prejudiciilor stabilite de către instanţele judecătoreşti, potrivit ANAF.

Guvernul a aprobat formarea acestei noi structuri, responsabilă la nivel naţional cu executarea silită a cazurilor speciale, tocmai în scopul îmbunătăţirii randamentului recuperării creanţelor bugetare dispuse prin hotărâri judecătoreşti definitive.

“Actuala direcţie de executare silită cazuri speciale se reorganizează prin preluarea structurilor teritoriale, pentru mărirea gradului de recuperare a prejudiciilor stabilite de către instanţele judecătoreşti, creşterea gradului de valorificare a bunurilor confiscate şi aplicarea eficientă a sancţiunilor internaţionale”, se arată în comunicatul ANAF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.