Pompierii din Alba au ocupat locuri fruntașe la concursul interjudețean

ETAPA A III-A A CONCURSURILOR PROFESIONALE ALE SERVICIILOR PROFESIONISTE PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ

În perioada 27-29 iulie 2016, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a participat la Etapa a III-a a Concursurilor profesionale ale serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara.

La competiție au participat loturi de la 5 inspectorate județene pentru situații de urgență, concurenții având de parcurs 4 probe (scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 m, ștafetă 4 X 100 m și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă).

Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, format din cpt. Bogdan Șchiopu, lt. Zehan Sergiu, plt. maj. Scrobotă Sebastian, plt. maj. Popa Marian, plt. maj. Cordoș Ștefan, plt. maj. Ranca Vasile, plt. maj. Popa Ioan, plt. maj.Florea Gheorghe, sg. maj. Deac Andrei, sg. maj. Petruș Constantin și sg. maj. Croitoru Adrian, a obținut locul II pe echipe, iar sg. maj. Deac Andrei a obținut locul I la proba pista cu obstacole pe 100 m, individual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.