Polițiștii care au ieșit anul acesta la pensie au fost sărbătoriți de colegii lor

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba le-au mulţumit foștilor colegi şi le-au urat sănătate, fericire şi pensie îndelungată. După zeci de ani în care au purtat cu onoare şi demnitate uniforma de poliţist, în cursul anului 2016, au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere, peste 100 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Azi, 5 decembrie 2017, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o festivitate în cadrul căreia, 113 poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, ce au trecut la pensie în anul 2016, au primit aprecierea colegilor lor, pentru întreaga activitate, desfășurată în slujba Poliţiei Române.

În semn de recunoştinţă şi preţuire, pentru întreaga carieră, foştilor poliţişti le-au fost oferite diplome şi medalii.

În numele întregului colectiv, domnul comisar şef Dunca Cristian Ioan, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a adresat celor prezenţi, un emoţionant mesaj alături de urări de sănătate şi pensie îndelungată:

Azi, ne aflăm într-un moment încărcat de emoţie, când peste 100 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pun punct carierei. Sunt zeci de ani dedicaţi unei profesii, sunt poveşti de viaţă clădite în jurul unui ideal de dreptate, corectitudine şi respect pentru lege.

Suntem aici pentru a le transmite foştilor noştri colegi aprecierea pentru că au fost devotaţi, şi-au îndeplinit fiecare misiune, de multe ori, contra cronometru, în ciuda riscului, pentru că au fost oameni cu onoare, care au aplicat legea cu integritate, pentru că şi-au iubit, înainte de orice, profesia, dedicându-i timp nesfârșit, pentru că au avut curajul de a-şi pune, oricând, vieţile în pericol pentru a-şi proteja semenii.

În aceste momente în care camaraderia transformă strângerile de mână în emoţii şi regrete, întregul colectiv al unităţii îi felicită pe colegii care şi-au încetat activitatea, pentru profesionalismul de care au dat dovadă în întreaga lor carieră.

A fost o onoare să lucrăm alături de dumneavoastră!

Vă urăm să aveţi parte de pensie lungă, sănătate, bucurii şi fericire, alături de cei dragi şi vă rugăm să transmiteţi mulţumirile noastre membrilor familiilor dumneavoastră, care v-au înţeles şi v-au susţinut necondiţionat!”

În cuvântul său, domnul colonel (r) Ilea Ioan-Ilie, preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor – Organizaţia Teritorială Alba, fost şef al Serviciului Resurse Umane, în numele celor 113 poliţişti trecuţi la pensie în anul 2016, a mulţumit pentru momentele emoţionante ce au marcat finalul carierei de poliţist. „Suntem mândri că am slujit, atâţia ani, Poliţia Română şi cetăţenii din judeţul Alba. Urăm succes colegilor rămaşi pe baricade!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.