Video! Pokemon a înnebunit Alba Iulia!!! Mii de copii și tineri în căutarea lui Pikachu!

Jocul Pokemon Go a prins foarte bine și la tineri pasionați de gadgeturi din Alba Iulia și județul Alba. Jocul, care printre altele îi indeamnă pe cei care îl joacă să facă kilometri întregi.

Pokemon GO, noul joc pentru mobil lansat de Nintendo, a devenit una dintre cele mai descărcate aplicaţii din lume, cu milioane de instalări în mai puţin de o săptămână.

După cum scriu reporterii de la zf.ro, Jocul este asemănător unei căutări de comori. După ce utilizatorii descarcă aplicaţia, aceştia folosesc coordonatele geolocaţiei în care se află şi camera foto a telefonului pentru a captura monştrii virtuali care apar în locurile reale din împrejurimi. De exemplu, se ştie că monştrii trăiesc lângă râuri, lacuri sau oceane. Monştrii capturaţi pot fi folosiţi în bătăliile cu alţi utilizatori.

Nintendo a evitat să intre în lumea jocurilor mobile gratuite până acum puţin timp, când compania credea că acest lucru îi poate scădea valoarea portofoliului de jocuri. S-a axat pe modelul de business bazat pe console, iar în luna martie a acestui an a lansat prima aplicaţie pentru smartphone “Miitomo”, scrie The Wall Street Journal.

Proiectul “Pokemon GO” a fost inspirat prima dată de gluma pe care a făcut-o compania de 1 aprilie 2014 când a ascuns monştrii Pokemon în hărţile de la Google Map, a spus un membru al echipei Niantic, Masashi Kawashima.

În Alba Iulia căutătorii de monștri Pokemon pot fi văzuți în toate colțurile orașului.

Pasionații din New York au luat cu asalt zilele trecute un parc în căutarea unui pokemon foarte valoros. Ce a urmat, puteți vedea în videoclipul atașat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.