Piramida Cărţilor în Piața Cetății, sâmbata viitoare!!!

Carţile sunt creatoare de noi universuri. Iţi deschid o lume din care n-ai mai vrea să ieşi niciodată. O lume în care ai vrea să-ţi continui, pentru totdeauna, aventura de a descoperi noi experienţe. Citind, tu de fapt te descoperi pe tine însuţi şi îţi formezi o personalitate complexă. Cu fiecare propoziţie pe care o sorbi, devii o persoană cu o capacitate intelectuală desăvârşită şi cu un psihic sănătos.

Clubul non-guvernamental Leo Alba Iulia Fortress invită toţi albaiulienii să construiască pas cu pas, Piramida Cărţilor, o piramidă menită să aducă zâmbete pe faţa elevilor unei şcoli din Judeţul Alba, care cu ajutorul nostru şi al vostru, vor beneficia în sfârşit de o bibliotecă.

Dacă iţi doreşti să contribui, haide, Sâmbătă, 18 Iunie, între orele 12:00-18:00, în Piaţa Cetăţii, şi daruieşte-ţi cărţile pe care le consideri folositoare în dezvoltarea elevilor. Donaţiile consistente nu vor rămâne nerăsplătite! Parteneriatul nostru cu La Waffa cu siguranţă va îndulci ziua.

Sună-ți prietenii, ia-ți zâmbetul şi cărţile cu tine și alătură-te proiectului nostru, pentru a face diferența, contribuind cu o mică donație, la acțiunea caritabilă organizată de tinerii voluntari, menită să schimbe viața unor elevi conştiincioşi care au nevoie de ajutorul nostru, de ajutorul tău!

Contact: https://www.facebook.com/LeoFortressAlba/?fref=ts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.