Peste 80% din standurile de la GastroPan s-au ocupat deja

A noua ediție a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de coacere și de gătit se va desfășura în perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu. GastroPan va reuni toate profesiile de pe filiera morărit-panificație-cofetărie-HoReCa. Furnizorii au ocupat deja peste 80% din standurile disponibile și pregătesc vizitatorilor numeroase demonstrații, ateliere practice, lansări și degustări de produse.

Expoziția GastroPan este cunoscută deja pe plan intern și internațional drept cel mai important târg autohton ce expune echipamente, materii prime, soluţii, şi tehnologii de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică. Majoritatea furnizorilor de soluții dedicate afacerilor de profil s-au grăbit să își rezerve standurile, profitând astfel de posibilitatea de a alege cea mai bună poziționare. Faptul că mare parte dintre ei au ales să majoreze suprafețele închiriate confirmă succesul avut în ediția precedentă și anunță o participare activă pentru 2017. Vizitatorii se pot baza pe demonstrații și prezentări complexe care vor avea loc în cadrul acestor standuri, dar și de utilaje și linii de producție automatizate.

Aflați cum puteți participa ca expozant

Furnizorii sectoarelor de panificație, patiserie, cofetărie, morărit și HoReCa pot transmite organizatorilor intenția de a participa la eveniment folosind adresa de e-mail info@gastropan.ro și mai multe informații despre acest eveniment pot fi obținute sunând la numerele de telefon 0787 677 310 sau 0733 313 043.

Firmele care vor să participe la GastroPan 2017 pot rezerva un stand completând CEREREA DE PARTICIPARE EXPOZANT GASTROPAN 2017 online AICI sau accesând pagina www.gastropan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.