Opt polițiști și șapte jandarmi și-au început activitatea

Opt agenţi de poliţie, absolvenţi ai şcolilor „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, şi-au început activitatea la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. Aceştia îşi vor desfăşura activitatea în structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale.

Azi, 30 iulie 2018, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, s-au prezentat, pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu, 8 absolvenţii ai şcolilor de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, promoţia 2018.

Doi dintre tinerii agenţi au fost repartizați la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, 3 în structuri de poliţie rutieră de la Serviciul Rutier, Poliţia Municipiului Aiud şi Poliţia Municipiului Blaj, doi la structurile de siguranţă publică şi patrulare de la poliţiile orăşeneşti Ocna Mureş şi Teiuş şi unul la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Domnul comisar şef de poliţie Cioancă Ioan –Sorin, împuternicit şef al inspectoratului, le-a urat „bun venit” noilor colegi şi succes în cariera de poliţist şi şi-a exprimat convingerea că suplimentarea numărului de poliţişti din structurile operative va avea ca efect eficientizarea intervenţiilor şi creşterea gradului de siguranţă publică, în judeţul nostru.

Șapte subofițeri absolvenţi ai Scolilor Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, promoţia 2018, au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba. Ceremonia de numire în funcţie a proaspeților absolvenți a avut loc astăzi, 30 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba.

Subofițerii au fost incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa. După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi încadraţi la structurile operative ale Inspectoratului.

Cei șapte absolvenţi au mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi au spus că “au convingerea că o să se integreze cât mai repede în colectiv, totodată promiţând să acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”. În numele întregului colectiv al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, mr. Pașca Tudor-Gheorghe, Desemnat Adjunct al Inspectorului Șef, le-a urat „bun venit” noilor colegi și succes în cariera de jandarm, asigurându-i de tot sprijinul de care vor ava nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.