Update. Municipiul Sebes a ramas fara apa din cauza unei avarii pe strada Dorobantilor. Avaria a fost remediata

Update. Interventia celor de la Apa Ctta a facut a defectiunea sa fie reparata pana la lasarea intunericului. Astfel, de duminica dupa amiaza, alimentarea cu apa a fost reluata in municipiul Sebes.

COMUNICAT DE PRESĂ

Municipiul Sebeş – sistarea alimentării cu apă potabilă din cauza unei defecţiuni pe str. Dorobanţi. Se estimează soluţionarea defecţiunii până la orele după-amiezii.
Vă informăm că în cursul dimineţii de astăzi, 19 februarie 2017, în jurul orei 06.00, a fost semnalată o defecţiune la reţeaua de alimentare cu apă curentă pe str. Dorobanţi, intersecţie cu strada Griviţei, din municipiul Sebeş.

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale APA CTTA Sebeş şi ale Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, care au constat o fisură la îmbinarea între vana montată la începutul lunii noiembrie (atunci când a fost consemnată o altă defecţiune majoră pe strada Dorobanţi) şi conducta de azbociment învechită (care prezintă un risc permanent). Pentru a facilita intervenţia, a fost necesară dispunerea măsurii de oprire a alimentării cu apă, iar aceasta afectează, încă o dată, întregul oraş.

Conform directorului sucursalei APA CTTA Sebeş, domnul Radu Şerbănescu, se încearcă remedierea defecţiunii până la orele după-amiezii.

Primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, transmite încă o dată scuze tuturor cetăţenilor pentru situaţia de disconfort generată de infrastructura de alimentare cu apă învechită pe care oraşul o are în acest moment.
Vă reamintim că administraţia publică locală, prin primarul Dorin Nistor, susţine necesitatea realizării unui studiu privind Modelarea hidraulică a Municipiului Sebeş, precum şi necesitatea unei investiţii majore pentru înlocuirea reţelelor de apă, canalizare şi ape pluviale pe întreaga rază administrativ teritorială a Municipiului Sebeş. Va fi un grafic de investiţii pe o perioadă extinsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.