MUNICIPIUL AIUD. Anunț de mediu pentru Studiu de Fezabilitate cu elemente specifice de DALI pentru obiectivul Transport ecologic

ANUNȚ

MUNICIPIUL AIUD

   Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud, cu sediul în loc. Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, jud. Alba, titular al proiectului ”Studiu de Fezabilitate cu elemente specifice de DALI pentru obiectivul Transport ecologic în Municipiul Aiud”, propus a fi amplasat în municipiul Aiud și localitățile componente și aparținătoare, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Alba, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului *) – fără evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în municipiul Aiud și localitățile componente și aparținătoare.

Proiectul, decizia de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Alba, din Alba-Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, în zilele de luni – joi, între orele 8:00 – 16:00 și vineri între orele 8:00 – 14:00, precum şi la următoarea adresă de internet: apmab@anpm.ro.

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile (calendaristice) de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 12.06.2018.

Birou Comunicare și Relații Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.