Alba Iulia a iesit in strada. Mii de oameni au manifestat impotriva Guvernului! Galerie Foto

Peste 3.000 de albaiulieni au protestat in aceasta seara pe strazile din municipiu impotriva orodonantei de guvern care modifica prevederile codului

penale. Protestul a pornit de pe retelele de socializare, unde inca de ieri au fost postate mesaje de mobilizare. Astazi, in jurul orelor 18.00, tinerii au inceput sa se adune in centrul orasului, de unde au inceput sa manifesteze pe principalele bulevarde. Conform estimarilor, numarul celor care au tinut sa isi exprime dezacordul fata de actiunile guvernului Grindean – Dragnea, s-a situat intre 3 si 4.000.

Coloana manifestantilor a pronit din fata Prefecturii judetului, a urcat pe Calea Motilor iar marsul a continuat pe Bulevardul Revolutiei, strada Closca, Bulevardul 1 Decembrie si Bulevardul Transilvaniei. Miile de participanti au manifestat pasnic, dar pe pancarte se puteau citi mesaje prin care isi exprimau indignarea si nemultumirea fata de ordonanta de urgenta a guvernului prin care se modifica prevederile codului de procedura penala.

Mitinguri de protest au avut loc si la Ocna Mures, Sebes si Cugir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.