Mihnea Costachi participa la CE de juniori de la Praga. Multă baftă Mihnea!!!

Juniorul albaiulian Mihnea Costachi va lua startul maine in Campionatul European de juniori de la Praga, o competitie la care sunt inscrisi peste 1300 de tineri sahisti din 49 de tari, repartizati pe 12 categorii de varsta (6 de baieti si 6 de fete). Elevul Colegiului National “Horea, Closca si Crisan” din Alba Iulia, care in prezent este legitimat la Politehnica Iasi, va reprezenta Romania in cadrul categoriei juniori sub 16 ani, o categorie la care sunt inscrisi 130 de concurenti.

Clasat anul trecut pe locul 7, Mihnea Costachi vizeaza obtinerea primei sale medalii europene la sahul clasic. Juniorul albaiulian are in palmares o medalie de aur si doua de argint la europenele de juniori, insa in proba de sah rapid, precum si o medalie de bronz la campionatele mondiale de juniori.

Turneul se va desfasura pe parcursul a 9 runde in sistem elvetian in perioada 18-27 august, cu o zi libera in 23 august. Partidele principale de la fiecare categorie de varsta vor putea fi urmarite live pe site-ul oficial al competitiei www.eycc2016.eu zilnic incepand cu orele 16, cu exceptia ultimei runde programata de la orele 14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.