Miercuri, 28 martie: “Cariera ta în Fintech” la Hotel Transilvania. Prima caravană IT din România adresată tinerilor de liceu.

“Cariera ta în Fintech” este prima caravană IT din România adresată tinerilor de liceu. Pe 28 martie, Caravana ajunge la Alba Iulia! Vino în sala Apulum, a Hotelului Transilvania, de la ora 14:00, să afli ce înseamnă un proiect IT, schimbările pe care le aduce digitalizarea în lumea de azi și de ce să fii ‘disruptive’ e mai mult decat cool.

Îți vom arăta lumea tehnologiei dintr-o cu totul altă perspectivă, împreună cu toate schimbările generate de această industrie în continuă evoluție.

Câteva dintre temele pe care le vom aborda în cadrul evenimentului împreună cu speakeri de top, veniți la Alba Iulia special pentru voi, sunt:

· Cariera ta în Fintech
Ion Moldoveanu, Head of Non Financial Risk Domain, DB Global Technology

· Învățarea în IT
Diana Lebediuc, Talent Acquisition Specialist, DB Global Technology

· Ce înseamnă să fii analist în IT
Iuliana Duică, DB Global Technology

· Viitorul IT-ului în viața profesională
Dragoș Predoiu, Project Manager, DB Global Technology

· Închiderea evenimentului & Networking Session

Evenimentul de la Alba Iulia continuă Caravana Informaticii, organizată de Districtul Rotaract Romania & Republic of Moldova în parteneriat cu DB Global Technology, centrul de dezvoltare software din Europa de Est al Deutsche Bank.

Caravana se va opri în fiecare lună în alt oraș al României pentru a promova oportunitatea dezvoltării unei cariere în #FINTECH și pentru a răspunde tuturor întrebărilor tinerilor.

În Alba Iulia, proiectul este organizat prin implicarea Clubului Rotaract Alba, împreună cu Interact Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.