Peste 150 de familii din Metes risca sa ramana fara lemn de foc

Ocolul Silvic Valea Pianului refuza predarea fondul forestier al comunei Metes

Zeci de familii din comuna Metes, risca sa ramana fara lemn de foc pentru perioada de iarna. Motivul il constituie refuzul Ocolului Silvic Valea Pianului de a participa, in data 01august 2018, la procesul de predare a fondului forestier aflat in proprietatea, comunei Metes, catre Ocolul Silvic Sebes.

Desi Primaria Metes a trimis adrese, atat catre Ocolul Silvic Valea Pianului , cat si catre Primaria comunei Pianu, prin care a solicitat participarea la procesul de predare, a fondului forestier, Ocolul Silvic Valea Pianului a invocat unele motive de ordin juridic, inexistente din punct de vedere al primariei Comunei Metes, pentru a incerca justificarea unui eventual refuz.

Ii somam public pe domnii de la Ocolul Silvic Valea Pianului sa participe in data de 1 august, la predarea Fondului Forestier apartinand comunei Metes, catre Ocolul Silvic Sebes. Sunt convins ca a fost doar o neintelegere si ii astept pe cei din Pianu sa participe democratic, alaturi si de reprezentantii Garzi Forestiere Cluj, la aceasta procedura. Nu as vrea ca cei din comuna Metes, concetatenii mei, care au depus cereri la primarie, sa ramana fara lemn de foc, din cauza unor orgolii. In alta ordine de idei, Primaria Metes a parafat un contract cu Ocolul Silvic Sebes, si mi se pare absolut firesc, sa incheiem contracte cu oameni seriosi si care nu au probleme juridice….sa nu spun majore.” a declarat primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.