Martisorul aduce oferte speciale pentru femei la Aqua Park Arsenal

Primăvara începe cu tine! Prețuim tradițiile românești și sărbătorim feminitatea în cel mai potrivit cadru de wellbeing. Te invităm în perioada 1-8 Martie 2017 în centrul acvatic al celui mai mare parc de distracții din țară – Arsenal Park.
În Săptămâna Mărțișorului, fiecare femeie merită un arsenal de răsfăț al trupului, pentru confortul spiritului. În acest sens, Aqua Park Arsenal a pregătit o ofertă specială, pentru doamne și domnișoare. Acestea beneficiază de un tarife redus: 25 lei/intrare*, indiferent de timpul petrecut în AquaPark. Tariful include: acces la bazine, tobogane, saune și camera de relaxare.
Pregătim nenumărate surprize în fiecare zi și premii frumoase în zilele de 1 și 8 martie! Prin completarea corectă a chestionarelor primite la recepția AquaPark Arsenal, vom face o tragere la sorți prin intermediul căreia oferim următoarele premii:

TOMBOLA 1 MARTIE 2017
• PREMIUL I: voucher intrare gratuita pentru două persoane în data de 8 martie în AquaPark Arsenal
• PREMIUL II: voucher intrare gratuită pentru o persoană în data de 8 martie în AquaPark Arsenal
• PREMIUL III: voucher intrare gratuită pentru o persoană în data de 8 martie în AquaPark Arsenal

TOMBOLA 8 MARTIE 2017
• PREMIUL I: o noapte de cazare în Cameră Ofițer Arsenal Park, cu mic-dejun inclus + voucher intrare gratuită de o zi pentru două persoane la AquaPark Arsenal, excepție evenimentele și ofertele speciale
• PREMIUL II: voucher intrare gratuită de o zi pentru două persoane la AquaPark Arsenal, excepție evenimentele și ofertele speciale
• PREMIUL III: voucher intrare de o zi pentru vizitarea Arsenal Park pentru 2 adulți și 2 copii

Pentru mai multe detalii cu privire la tombolă, vă rugăm să consultați linkul:arsenalpark.ro/tombola.

Pentru data de 8 martie, pregătim un program special, pe care îl păstrăm momentan ca surpriză!! Ce vă mai putem spune este că de Ziua Internațională a Femeii, beneficiați de 25% reducere la masaje. Detalii mai multe, în curând! Urmărește pagina noastră de Facebook:fb.com/AquaParkArsenal.

Informații la office@aquaparkarsenal.ro sau la numărul de telefon 0723 633 974.

*Tarif însoțitori: 30 lei/ 3 ore, 50 lei/zi întreagă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.