MĂRţişor cu sănătate de la ASOCIAŢIA „OAMENI CU GREUTATE”

Pentru că niciodată nu e prea târziu să trecem la o alimentaţie sănătoasă şi raţională,  Asociaţia „OAMENI CU GREUTATE” a iniţiat un nou proiect de promovare a stilului de viaţă sănătos bazat pe o alimentaţie naturală, odată cu debutul primăverii, la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia.

Cum cel mai puternic simbol al primăverii este mărţişorul, Asociaţia „Oameni cu greutate” a împărţit miercuri 1 Martie 2017 tuturor celor 92 de vârstnici de la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia mere verzi cu mesajul ataşat  „MĂRţişor cu sănătate de la  ASOCIAŢIA „OAMENI CU GREUTATE” . Iniţiativa a fost apreciată de beneficiari, reuşind să aducă câteva zâmbete pe chipurile lor.

Asociaţia „Oameni cu Greutate” din Alba Iulia a derulat acest proiect în parteneriat cu   Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia şi cu participarea voluntară a angajaţilor Agenţiei Autonom Rent-a-Car din Alba Iulia.

ASOCIAŢIA OAMENI CU GREUTATE este o organizaţie neguvernamentală tânără înfiinţată în Alba Iulia în anul 2015 de un grup de tineri albaiulieni entuziaşti, dornici să se implice în educarea şi dezvoltarea sănătoasă a comunităţii lor. Scopul principal al Asociaţiei este sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme de greutate corporală precum şi a altor categorii de persoane aflate în situaţii dificile cauzate de greutăţile vieţii cotidiene.

AUTONOM RENT-A-CAR este cea mai mare firma de închirieri maşini din România, având o acoperire naţionala de 41 de centre în 29 oraşe şi un parc auto de peste 3.000 de autoturisme noi. Autonom Rent-a-Car Alba Iulia este printre cele mai noi agenţii din ţară fiind deschisă în anul 2015 iar angajaţii  acesteia  se implică cu entuziasm şi profesionalism în dezvoltarea activităţii pe plan local şi îndeplinirea misiunii principale a companiei: oferirea de servicii ireproşabile de închirieri maşini, la preţuri oneste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.