Marți: Unirea, Ocna Mureş, Lopadea Noua, Hopârta, Fărău şi Mirăslău rămân fără apă din cauza unor lucrări

SC APA CTTA SA ALBA anunţă că, în data de 13.03.2018, începând cu ora 7.00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului Gârbovă (Ţifra)- Mirăslău, din aducţiunea cu apă potabilă Dn 600 mm SP Galda-Aiud-Ocna Mureş, iar durata se estimează la 17 ore.

Consumatorii, posibil afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile, vor fi cei din următoarele localităţi: Lopadea Noua, Hopârta, Fărău, Mirăslău, Unirea şi oraşul Ocna Mureş.

Pe parcursul spălării pot apărea local depăşiri ale parametrului turbiditate, situaţie în care vom fi nevoiţi să procedăm la purjarea apei, (spălări locale), până la încadrarea în parametrii de calitate.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și în zilele imediat următoare, pe tronsonul Aiud-Ocna Mureş parametrii turbiditate şi debit să sufere modificări, situaţie în care sfătuim clienţii să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.