Luni, 19 Februarie: conferința de lansare a proiectului ”Construim antreprenori responsabili pentru o dezvoltare durabilă!”

Dalema West SRL, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația Excelența Apulum, Tell-US Consulting SRL, Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia, Jam Business SRL și Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Optoelectronică INOE 2000, are onoarea de a vă invita să participaţi la Conferinţa de lansare a proiectului ”Construim antreprenori responsabili pentru o dezvoltare durabilă!”.

Evenimentul va avea loc în data de 19 februarie 2018, ora 11.00, la Sala de conferințe ”Apulum” din incinta Hotelului Transilvania, Piața Iuliu Maniu, nr. 11, Alba Iulia, județul Alba.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, POCU/82/3/7/105306, ”Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană – Romania Start Up Plus”, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți.

Obiectivul specific 3.7. ”Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană – Romania Start Up Plus”.

Obiectivul general al proiectului este creșterea ratei de ocupare pe piața muncii și crearea de locuri de muncă sustenabile, în zonele urbane din Regiunea Centru, prin înființarea și dezvoltarea de afaceri inovatoare și durabile.

Grupul țintă al proiectului este format din 320 de persoane provenind din cele șase județe ale Regiunii Centru (Alba, Sibiu, Mureș, Covasna, Harghita și Brașov), care vor beneficia de activități integrate de formare antreprenorială, asistență și consiliere pentru demararea unei afaceri, măsuri concrete de sprijinire a procesului de înființare a unei afaceri pornind de la idee și până la punerea în aplicare a acesteia, într-o manieră care să îi asigure dezvoltarea și sustenabilitatea.

Rezultatele directe ale proiectului sunt:

– includerea pe piața muncii a unui număr de minimum 160 persoane;
– înființarea și dezvoltarea sustenabilă a unui număr de 80 de noi afaceri;
– creșterea numărului de activități economice competitive în regiunea Centru, prin înființarea și susținerea unui număr de 80 de noi afaceri (start-up), în toate județele din regiunea de implementare a proiectului;
– facilitarea accesului la finanțare a unui număr de 80 de persoane, aparținând grupului țintă;
– crețterea ocupării prin crearea unui număr de 160 de noi locuri de muncă, în cadrul celor 80 de societăți nou înființate în cadrul proiectului;
– crearea unei Rețele regionale de responsabilitate socială a companiilor (CSR);
– înființarea unui Centru – incubator de afaceri care va facilita dezvoltarea întreprinderilor nou înființate în cadrul proiectului și formarea viitorilor antreprenori.

AGENDA CONFERINȚEI:

11.00 – 11.30 Înscrierea participanților
11.30 – 12.00 Prezentarea proiectului
12.00 – 13.00 Discursuri ale invitaților
13.00 – 13.30 Pauză de cafea
13.30 – 15.00 Concluzii și sesiune de întrebări

Manager de proiect: Irina Maria Marcu
Telefon: 0721236417
Mail: contact@construim-antreprenori.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.