Lord of the Dance, pe scena la Timișoara

Celebrul show produs de Michael Flatley, Lord of the Dance – Dangerous Games, revine pe 14 aprilie 2018, pe scena Sălii Olimpia din Timisoara. Publicul va avea ocazia să se bucure de o experiență unică în această primăvară, echipa Lord of the Dance promițând o coregrafie inovatoare și o producție adaptată noilor tehnologii.

Bilete: Online : https://www.myticket.ro/ro/evenimente/281/lord-of-the-dance-dangerous-games-14-aprilie-2018-sala-olimpia-timisoara.html

  • Fizic : la standul de bilete din Shopping City Timisoara sau la casa de bilete a Teatrului National

https://www.youtube.com/watch?v=Htz4SWR04hg

https://www.facebook.com/events/165154474090351/

Showul „Lord of the Dance: Dangerous Games”, produs de Michael Flatley, revine pe 14 aprilie, pe scena Sălii Olimpia. Veți putea să vă bucurați, promit organizatorii, de o experiență unică, în care se împletesc o coregrafie inovatoare și o producție adaptată noilor tehnologii. Având un mix surprinzător de dans și muzică, showul „Lord of the Dance: Dangerous Games” îmbină armonios contemporanul cu tradiționalul. Michael Flatley este coregraful și regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producția muzicală. Showul conține proiecții holografice 3D, efecte speciale și roboți dansatori, acrobați de talie mondială și, nu în ultimul rând, o echipă talentată de dansatori irlandezi. Biletele pot fi deja cumpărate, fie online, fie din Shopping City Timișoara sau de la casa de la bilete a Teatrului Național Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.