LecturAlba din nou la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba împreună cu Consiliul Județean Alba lansează în ultima zi a lunii februarie o nouă invitație pentru toți iubitorii de lectură. Este vorba despre întâlnirea lunară a membrilor Clubului de lectură ,,LecturAlba” care va avea loc miercuri 28 februarie 2018, începând cu orele 17:00 la sala de lectură a bibliotecii.

La întâlnirea cu lectura și cartea pot particpa alături de mebrii clubului toți cei interesați de ,,savurarea,, unor cărți interesante și de întâlnirea cu oameni care au preocupări similare. În cadrul întâlnirii din luna februarie va avea loc lecturarea unor fragmente reprezentative din cărțile propuse șa întâlnirea precedentă, respectiv:  Deodată în adâncul pădurii, autor Amos Oz și Zbor deasupra unui cuib de cuci, autor Ken Kesey. Lectura va fi însoțită de dezbateri, interpretări, comentarii pe marginea textului și păreri referitoare la cele două cărți lecturate. Întâlnirea va continua cu discuții libere și propunerea unor lecturi și teme de discuție viitoare.

Proiectul face parte din Programul minimal 2018 al instituției -1. USERS/1.1 Clubul de lectură, și este un proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă. Obiectivele  proiectului sunt stimularea creativității și a dialogului între iubitorii de lectură, promovarea colecțiilor bibliotecii în comunitate și dezvoltarea de abilități de înțelegere și interpretare a unui text propus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.