Îți dorești buze mai voluminoase? Iată ce poți face

De cele mai multe ori, femeile își doresc un aspect fizic plăcut care să atragă priviri admirative. De altfel, studiile arată că buzele cu volum și contururi bine definite sunt considerate foarte atractive în contextul multor culturi.

În general, buzele fac parte din categoria celor mai puternice arme de seducție, însă nu toate persoanele sunt înzestrate de la natură cu buze pline. Din fericire, estetica modernă are mai multe tehnici prin intermediul cărora se pot aduce îmbunătățiri pe chipul doritoarelor.

Cum poți avea buze seducătoare

Mărirea buzelor cu acid hialuronic constituie una dintre cele mai populare proceduri estetice la care apelează doamnele și domnișoarele care își doresc o imagine sexy cu un plus de feminitate.

În ce constă procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic

Buzele își vor modifica dimensiunea cu ajutorul injecțiilor cu fillere – ce vor adăuga volum și senzualitate zâmbetului tău. De regulă, injecțiile se fac fără anestezie, fiind necesară aplicarea unei creme anestezice înainte de procedură.

După efectuarea injecțiilor, se recomandă ca timp de 10 minute să aplicați un pansament cu gheață pentru a minimiza tumefierea ușoara care va dispărea în 1-2 zile după procedură.

Ulterior, specialistul va injecta fillere cu acid hialuronic în buze cu ajutorul unor ace fine. Una dintre recomandările pe care le fac adesea specialiștii constă în solicitarea acestui tip de tratament numai dacă nu aveți alte fillere în buze.

Dacă în prealabil, ați apelat la o astfel de procedură și nu sunteți mulțumită de rezultatele obținute, cel mai bine ar fi să așteptați până se dizolvă sau să apelați la o procedură de „topire” a lor cu hialuronidaza.

De asemenea, va trebui să evitați să luați medicamente ce vă subțiază sângele cu două săptămâni înainte de mărirea buzelor (aspirină, ibuprofen, omega 3). Pentru a vă putea bucura din plin de un aspect natural și estetic în urma procedurii, și pentru a diminua riscul de tumefiere și de apariție a echimozelor, ar trebui să renunțați la o dietă bogată în pește.

Se vor utiliza ace normale sau tip canula în funcție de fillerul folosit, de forma buzelor dar și de rezultatele pe care doriți să le obțineți. Majoritatea pacientelor își pot relua imediat activitățile cotidiene.

Pentru a reduce din tumefiere, se recomandă utilizarea unor medicamente antiinflamatorii precum și pansamente cu gheață. De altfel, umflăturile se vor diminua în timp, iar efectele estetice se vor vedea.

Ce este acidul hialuronic?

Pielea tânără este bogată în acid hialuronic, o substanță care hidratează pielea și care asigură un aspect moale și plin al feței. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, acidul hialuronic are un efect mai slab, ceea ce duce la pierderea din volum, elasticitate și riduri ale feței.

Acidul hialuronic își găsește utilitatea în medicină datorită beneficiilor sale. De altfel, atunci când este injectată, această substanță este absorbită de corp și eliminată în timp. Din acest motiv, rezultatele pot dura de la 3 luni în zona mai mobile ale feței – de exemplu în buze și până la un an în zone mai puțin mobile – precum nasul sau pomeții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.