Video. Interviu cu Ștefan Bardan, directorul SC APA CTTA SA despre proiectul de 135 de milioane de euro pentru infrastructura județului Alba

Peste 135 de milioane de euro însumează contractul de finanțare semnat de SC APA CTTA SA cu Ministerul Dezvoltării Regionale pentru dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu apă și canalizare a județului Alba.

Nu mai puțin de patru stații de epurare, aducțiuni de zeci de kilometri, reabilitarea Firului II de alimentare cu apă a județului, refacerea conductei de alimentare a orașului Abrud și multe alte investiții vor fi făcute prin intermediul acestui proiect câștigat de compania de apa a județului Alba.

Patru autospeciale vor fi achiziționate de asemenea prin acest proiect, vehicule care urmează să funcționeze în noile puncte de acțiune ale societății.

Mai multe despre acest proiect și desspre zonele care vor beneficia de el puteți afla în interviul realizat în exclusivitate de www.albastiri.ro cu directorul general al societății, inginerul Ștefan Cornel Bardan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.