Video. ”Pregătirea forței de muncă trebuie să fie o prioritate pentru autoritățile locale și județene”. Interviu cu consilierul județean Adrian Negruțiu

”Pregătirea forței de muncă trebuie să fie, pentru autoritățile locale și județene, o prioritate alături de crearea de facilități pentru investitori ”, a declarat consilierul județean Adrian Emil Negruțiu.

Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului nostru, el a subliniat principalele direcții care ar trebui urmate de către reprezentanții autorităților locale și județene, pentru dezvoltarea economică a județului. Membru al Comisiei cooperare interinstituțională și mediu de afaceri, Adrian Emil Negruțiu este convins că în următorii zece ani, județul Alba se va dezvolta și va oferi o surpriză plăcută privind ritmul de dezvoltare economică.

Printre altele, Adrian Negruțiu spune că România, ca și țară, cât și județul Alba ca și structură administrativă, ar trebui să învețe din greșelile statelor cu experiență mai mare din Uniunea Europeană și să profite de toate oportunitățile pe care le avem ca și membri deplini ai familiei europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.