Incendiu la Cricău. A ars o magazie de lemne!

  1. Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit azi noapte, la ora 00.04, pe str. Principală din loc. Tibru, com. Cricău pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie de lemne), proprietatea lui G.N. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cricău. Ca urmare a acestui eveniment, au ars magazia de lemne pe aproximativ 20 mp confecționată din lemn și acoperită cu plăci de azbociment, circa 30 kg de slănină, 0,5 mc de lemn de foc și a fost afectat acoperișul casei de locuit pe aproximativ 5 mp.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– se interzice folosirea afumãtoarelor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, șuri, remize, sub șoproane sau lângã materiale combustibile;

– afumãtorile se confecționeazã din zidãrii de cãrãmidã și se vor amplasa independent de celelalte construcții din gospodãrie.

  1. Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit în data de 15.03.2016 la 10 solicitări medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.