Incendiu la Câmpeni. A ars o parte dintr-un acoperiș.

  1. Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit aseară, la ora 21.36, pe str. Fîntînele din loc. Cîmpeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui A.I. Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui eveniment, au ars aproximativ 20 mp grinzi de lemn din construcția tavanului și a pereților și s-a degradat tencuiala și rigipsul pe aproximativ 35 mp.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

coşurile de fum trebuie curăţate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

coşurile de fum trebuie izolate tennic faţă de elementele combustibile ale planşeului sau acoperişului (grinzi, astereală de lemn şi altele asemenea).

  1. Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit în data de 16.03.2016 la 13 solicitări medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.