Scăpăm de vize pentru continentul american?!?!

Romania va folosi toate instrumentele pe care le are la dispozitie, dupa ce Canada, care si-a luat un angajament vizavi de eliminarea vizelor turistice pentru Romania si Bulgaria, nu l-a respectat, a declarat, premierul Dacian Ciolos.

Ciolos a vorbit despre situatia vizelor impuse Romaniei de catre Canada si Statele Unite, precizand ca sunt doua situatii diferite.

„Cu Canada am finalizat deja negocierile si in momentul in care s-au finalizat negocierile a fost un agreement cu Canada si Canada si-a luat un angajament inclusiv vizavi de eliminarea vizelor turistice pentru Romania si Bulgaria, cu angajamentul – daca tin eu bine minte – ca pana la momentul ratificarii tratatului de liber schimb cuprinzator si aprofundat aceasta problema sa fie rezolvata si cu regret constat ca nu suntem in situatia respectiva”, a spus Dacian Ciolos, citat de Agerpres.

Prim-ministrul a precizat ca a discutat in acest sens cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu comisarul european pentru Comert, Cecilia Malmström.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.