I.P.J. ALBA SCOATE LA CONCURS 58 DE POSTURI PENTRU ÎNCADRARE DIRECTĂ ŞI 2 POSTURI PENTRU REÎNCADRARE

Luni, 03 octombrie a.c., încep înscrierile pentru ocuparea posturilor vacante, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie la concurs până pe data de 7 octombrie.

Luni, 03 octombrie a.c., se va da startul încadrărilor directe, din sursă externă, şi reîncadrărilor de personal, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Inspectoratului de Poliție Judeţean Alba i-au fost repartizate 58 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de reîncadrare (un post de ofiţer şi un post de agent).

Din totalul celor 58 de posturi destinate încadrării directe, 21 sunt de agenți de ordine publică în mediul urban, 3 sunt de agent de poliţie – conductor câine, în cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti și 33 sunt de agenți de ordine publică în mediul rural.

În ceea ce priveşte reîncadrarea ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, sursa de recrutare pentru concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în perioada 03 – 07 octombrie a.c., zilnic în intervalul orar 09:00 – 15:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.