GastroPan 2018: aproape 70% din suprafața expozițională este deja ocupată

Chiar dacă ne desparte mai bine de jumătate de an de startul celei de-a zecea ediții a expoziției GastroPan, pregătirile sunt în plină desfășurare, nu doar în cadrul echipei de organizatori ci și în cadrul companiilor expozante. Rezervările pentru anul 2018 se fac într-un ritm alert, care surprinde chiar și organizatorii. Așadar, în perioada 19-22 aprilie 2018 sunt așteptați la Târgu Mureș expozanți din întreaga lume și vizitatori interesați din România și din străinătate, pentru o nouă întâlnire a cererii cu oferta, în cadrul standurilor expoziționale.

Din suprafaţa totală de 8000 m2 5500 m2 este deja ocupată

Interesul crescut al expozanților din 2017 pentru ediția următoare a expoziției, precum și primirea de noi solicitări din partea companiilor străine ce au vizitat expoziția, a îndemnat organizatorii să pună la dispoziția companiilor o suprafață expozițională mai mare și o zi suplimentară în programul expoziției. Suprafața expozițională a ajuns la 8000 mp, compusă din patru săli expoziționale și o sală nouă pentru Concursurile GastroPan și un spațiu amenajat la exterior ce poate include atât standuri expoziționale cât și spații de discuții.

Furnizorii dornici să participe la GastroPan 2018 mai pot să-și rezerve standurile la evenimentul anului contactând organizatorii sau intrând pe www.gastropan.ro și completând Cererea de participare cu datele solicitate, iar organizatorii vor reveni cu o propunere de stand în cel mai scurt timp posibil. Aproape 70% din suprafața expozițională a fost deja rezervată, iar ocuparea standurilor se face în ordinea primirii solicitărilor din partea companiilor interesate.

Nou spațiu dedicat Concursurilor GastroPan

Concursurile GastroPan, eveniment conex ce se desfășoară în cadrul expoziției, vor beneficia, la rândul lor, de un nou spațiu de desfășurare. Sala separată, dedicată acestor evenimente, se află la etajul 1 al centrului expozițional și a beneficiat în acest an de un amplu proces de modernizare. Concursurile GastroPan vor fi grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE), în cadrul cărora juriul format din experți de talie mondială selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2018 și Tortul Anului 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *