Pregătirile pentru GastroPan 2017, pe ultima sută de metri

A 9-a ediție a expoziției GastroPan, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor și soluțiilor profesionale pentru industria panificației, cofetăriei, gastronomiei și HoReCa, se va desfășura în perioada 23-25 martie 2017, la Sibiu. Expoziția GastroPan este cel mai mare târg de profil din Europa de sud-est și este, în fiecare an, punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu zeci de mii de specialiști și antreprenori din România și țările învecinate.

Gama completă de tehnologii și soluții pentru afacerile din sectoarele țintă va fi prezentată de sute de furnizori cu tradiție, sosiți din țară și din străinătate, iar în paralel organizatorii vor asigura o serie de evenimente conexe, concursuri și demonstrații, care vor reuni cei mai buni profesioniști din domeniu. Vor fi decernate trofeele Pâinea Anului 2017 şi Tortul Anului 2017.

Ultimele standuri disponibile pentru GastroPan 2017

Avantajele pe care expoziția le-a adus pentru expozanții ediției din 2016 au fost motivele principale pentru care spațiile disponibile pentru anul următor deja au fost ocupate în proporție de peste 85%. Furnizorii pregătesc demonstrații, ateliere practice, lansări și degustări de produse cu care își propun să atragă vizitatori în standurile lor și să își depășească obiectivele atinse în acest an.

Concursurile GastroPan atrag și mai mulți vizitatori

Cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni se vor întrece în cadrul celei mai importante competiții care identifică și promovează arta și profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE), în cadrul cărora juriul format din experți de talie mondială selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2017 și Tortul Anului 2017.

Au fost lansate pachetele de sponsorizare a concursurilor GastroPan

În cadrul Concursurilor GastroPan, cunoscute de specialiștii români ca locul în care se vor seta trendurile pentru anul care începe, experți români și internaționali jurizează produse și lucrări realizate de specialiști ai restaurantelor, cofetăriilor și brutăriilor românești, care intră în lupta pentru mult râvnitele premii Tortul Anului 2017 și Pâinea Anului 2017.

Organizatorii oferă companiilor furnizoare de servicii și produse dedicate panificației, cofetăriei și gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai celor trei secțiuni de concurs. Companiile interesate pot accesa unul dintre cele patru variante de sponsorizare disponibile – Diamant, Gold, Silver și Bronze, beneficiind de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților prin beneficiile cuprinse în fiecare dintre aceste pachete de sponsorizare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2017, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, mobil 0787-677.310, 0733-313.043 sau email info@gastropan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *