GastroPan 2017, în perioada 23-25 martie, la Sibiu

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Sibiu, în perioada 23-25 martie 2017. Cea de-a 9-a ediție a expoziției, va prezenta numeroase soluții și tehnologii profesionale oferite de cei mai de seamă furnizori din industrie: de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne, materii prime și accesorii inovatoare, produse și servicii IT, soluții de igienizare, până la ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor. Noua ediție a expoziției promite zilnic un program bogat în concursuri, demonstraţii și degustări.

Târgul de specialitate este singurul eveniment tip B2B din țară dedicat sectoarelor de cofetărie, panificație, HoReCa, gelaterie și ciocolaterie care aduce împreună cererea și oferta, specialiști și profesioniști renumiți, furnizorii și clienții din industrie, într-un cadru care permite transferul de know-how, prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat, și unde specialiștii și antreprenorii se pot conecta la noile tendințe, trendurile internaționale și inovațiile de pe piața mondială.

Programul expoziției GastroPan 2017

Toate cele trei zile ale expoziției vor fi animate de diverse programe practice, prezentări de tehnologii, ateliere și degustări organizate la standuri de către furnizorii români și străini, precum și de un program bogat în demonstrații și concursuri.

JOI – 23 MARTIE – în prima zi a expoziţiei se desfăşoară concursurile secțiunii COFETĂRIE, în urma cărora va fi decernat trofeul Tortul Anului 2017.

VINERI – 24 MARTIE este ziua dedicată concursurilor de PANIFICAȚIE-PATISERIE, unde puteţi admira cele mai reuşite opere de artă realizate din aluat de pâine, sau produse de panificație și patiserie. Vor fi decernate trofeele Pâinea Anului 2017 fabricată industrial în România și Pâinea Anului 2017 realizată artizanal în România.

SÂMBĂTĂ – 25 MARTIE – ziua concursurilor de GASTRONOMIE. Vizitatorii vor admira cele mai reușite platouri culinare şi cele mai impresionante sculpturi în legume şi fructe, dar și toate produsele de panificație și cofetărie de la concursurile zilelor precedente.

De ce merită să vizitezi expoziția GastroPan 2017?

Numărul vizitatorilor crește în fiecare an,  ultimele 3 ediții ale expoziției fiind vizitate de peste 20.000, grație calității înalte a expoziției, a diversității soluțiilor și tehnologiilor care pot fi regăsite în cadrul expoziției și care acoperă toate solicitările pe care specialiștii le pot avea pentru afacerile pe care le conduc. Mai mult, demonstrațiile, lansările de produse noi, inovative și faptul că vizitatorii au acces la tendințe de ultima oră, au posibilitatea de a-și însuși noi tehnici de lucru de la experți din domeniile vizate, de atesta exponatele chiar la fața locului, toate acestea completând lista lungă a avantajelor de a participa la GastroPan.

Expoziţia GastroPan îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 23-25 martie 2017, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Intrarea se face pe bază de invitaţie sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *