EXPOZIȚIE PERSONALĂ ANCA SAS ÎN HAITI  

Vineri, 24 noiembrie 2017, a avut loc la Petion Villle, Haiti un eveniment remarcabil de artă românească. Anca Sas a prezentat o expoziție personală întitulată “SKYLIGHT” în cadrul ediției a VI-a a Taberei Internaționale de Artă PROMART Haiti.
            „Acordul de parteneriat semnat între Fundația Inter-Art și Asociația Promart Haiti are la bază promovoarea reciprocă a culturii și artei din România și Haiti. Pot afirma cu certitudine că este unul dintre cele mai fructuoase parteneriate semnate până în prezent de fundația noastră și sunt foarte bucuros că am realizat multe acțiuni în acest sens atât la noi în țară cât și Haiti.
 Președintele Promart Haiti, pictorul Patrick Cauvin este un promotor extraordinar al artei de calitate și un real prieten al InterArt-ului.
            La vernisaj a fost prezent Huswald Timothee, consulul onorific al României în Haiti. Au fost prezenţi artişti din 7 ţări, participanţi la Tabara Internatională de artă PROMART şi numeroşi iubitori de arta din Petion Ville.
            Expoziția semnată de Anca Sas însemnă o nouă filă a parteneriatului semnat, și a treia expoziție de artă românească ce are loc în minunata țară din Caraibe. Sunt foarte multumit de această realizare, Anca prezentând o serie de lucrări deosebite care a impresionat publicul. Am marcat un moment important și continuăm promovarea artei românești contemporane. Să nu uităm că prima expoziție de artă românească în Haiti  Fundația Inter-Art a realizat-o în anul 2012…” (Stefan Balog, președinte Fundația Inter-Art)
Expoziția a fost organizată de Asociața Promart Haiti, Fundația Inter-Art Aiud și Lorraine & Maxime Hudicourt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.