Expoziție inedită organizată de Cartierul Creativ Carolina în Noaptea Muzeelor

Sâmbătă noaptea, în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, la galeria de la Poarta a III-a a cetății din Alba Iulia va fi deschisă o expoziție inedită, care adună la un loc mai multe categorii de arte plastice. Astfel, conform organizatorilor, iubitorii de artă vor putea admira picturi, sculpturi, colaje dar și planșe cu proiecte de arhitectură. De altfel, numele celor care expun nu au fost făcute publice, tocmai ca factorul supriză să fie mai mare. Organizatorii evenimentului, tinerii din Cartierul Creativ Carolina, ne-au spus că este vorba de tineri artiști din Alba Iulia, mai mult sau mai puțin nonconformiști, dar toți, în mod sigur talentați.

“De Noaptea Muzeelor vă pregătim o noapte albă, una plină de lumină talentată! Expoziție de grup cu oameni excepționali din Alba Iulia! Vino să-i cunoști! Vor fi expuse: obiect de design, sculptură, pictură, foto, etc! Intrarea liberă! Foarte!”, se arată în mesajul de promovare al evenimentului.

CCC este un nou grup în Alba Iulia. Primul ONG care își propune să activeze și să promoveze industriile creative și culturale din Alba Iulia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.