Elevii din Ciugud au omagiat eroii neamului

Joi, 09 iunie 2016, elevii şcolilor de pe raza comunei Ciugud, respectiv Şcoala Primară Hăpria, Şcoala Primară Şeuşa şi Şcoala Gimnazială Ciugud, au participat la evenimentele de comemorare a eroilor neamului românesc.

În fiecare an, în ziua în care Biserica Ortodoxă prăznuieşte Înălţarea la ceruri a Domnului Iisus Hristos, este omagiată şi jertfa celor căzuţi în luptă pentru credinţa, libertatea, apărarea şi întregirea neamului românesc. An de an, de „Ziua Eroilor”, elevii şcolilor din comuna Ciugud cinstesc memoria eroilor noştri şi sunt prezenţi la monumentele din comuna Ciugud pentru a-şi aduce şi ei, cu flori în mână şi prin poezii şi cântece patriotice, omagiul celor cărora noi, cei de azi, le datorăm atât de mult.

Şi anul acesta, de la cei mai mici la cei mai mari, elevii claselor P-VIII din cadrul Şcolii Gimnaziale Ciugud i-au onorat prin programele artistice pregătite pentru acest eveniment important pe aceia care, cu preţul vieţii, şi-au împlinit jurământul sfânt faţă de patrie şi şi-au pus viaţa temelie pentru această ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.