Direcția 5 vine în Alba Iulia pe 5 mai la Restaurant Prestige

Cu o activitate de 27 de ani pe scena muzicală din România, Direcția 5 vine în Alba Iulia pe 5 mai 2018, incepând cu ora 21 la Restaurant Prestige.

Una dintre cele mai îndragite trupe rock te aşteaptă cu “O fată ca ea”, “Dacă ai şti”, “Eşti stilul meu,” “Iţi mulţumesc”, “Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!

Cu mii de concerte la activ şi 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România.

De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoţie (2009) şi “Romantic” (2010), Direcţia 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire.

Cu fiecare piesă lansată, cu fiecare concert sau apariție TV, Direcția 5 și-a consolidat statutul de una dintre cele mai iubite formații pop-rock din România.

Informații suplimentare la tel. 0753 668 792 sau la Restaurant Prestige. Preț bilet: 80 lei/persoană. Rezervare loc la masă: consumație minim 25 lei/persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.