Scrie! Vino! Prezintă! Publică! Din nou VERBUM

Din nou VERBUM

Scrie! Vino! Prezintă! Publică! este îndemnul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba pentru tinerii care vor să se afirme în lumea scrisului.

Joi, 26 octombrie 2017, ora 17,00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, sub motto-ul: “Scrie! Vino! Prezintă! Publică!” toți cei care au abilități în domeniul scrisului sunt așteptați să-și prezinte propriile creații.

Cercul de scriere creativă VERBUM a luat ființă din dorința inițiatorului Silvan Stâncel, de a strânge la un loc persoane dornice să își expună talentul în arta scrisului în fața unui public avizat, a unui public cu vârste diferite dar cu aceleași preocupări. Întâlnirile cercului au devenit în timp adevărate evenimente literare  destinate nu numai celor ce simt că au abilități de scriere creativă și doresc să aibe un barometru real al propriei valori ci și prietenilor lor, iubitorilor de lectură și tuturor celor ce iubesc cultura și arta în întregul ei. Cercul de scriere creativă VERBUM a adunat deja la biblioteca județeană un nucleu de tineri scriitori valoroși fiind publicată și lansată în luna octombrie prima producție literară a cercului: romanul polițist ,,Un risc asumat”, autor elevul Petre Paul din Alba Iulia.

În cadrul cercului sunt prezentate încercările literare și artistice ale fiecăruia, sunt dezbatute într-un cadru prietensc creațiile fiecăruia, sunt găsite și aplaudate sau corectate punctele tari și punctele slabe și sunt sprijinite în vederea publicării acele creații care reușesc să stârnească interesul și aducă plus valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.