Din cauza ceții dense, un băiat s-a rătăcit pe pârtia de la Șureanu

Azi, 09 ianuarie a. c. în jurul orei 14.30, Jandarmeria Alba a fost informată telefonic în urma unui apel S.N.U.A.U. – 112 despre faptul că pe pârtia A1 a Domeniului Schiabil Șureanu, un minor, B. T. în vârstă de 13 ani s-a rătăcit în pădurea din imediata apropiere a pârtiei datorită vizibilității reduse, cauzate de ceața densă.

Astfel s-au format două echipe mixte alcătuite din jandarmi montani și salvamontiști, aceștia au luat legătura cu apelantul S.N.U.A.U. – 112, care le-a pus la dispoziție coordonatele GPS ale minorului, pornind în căutarea acestuia.

La ora 14.50, minorul a fost găsit în pădurea din apropierea pârtiei cu ajutorul coordonatelor GPS și a fost transportat la baza pârtiei unde i s-au acordat îngrijiri medicale, acesta având o zgârietură la urechea stângă și fiind în afara oricărui alt pericol.

Reamintim cetăţenilor că aceştia pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmi, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.