Centrul de Formare Profesională Dialuk dă o șansă tinerilor

Compania Dialuk Construct, împreună cu Asociația Centrul de Formare Profesională Dialuk a inaugurat zilele trecute, Centrul de Formare Profesională Dialuk. Centrul de Formare Profesională Dialuk își propune să ofere elevilor școlilor profesionale din județul Alba posibilitatea instruirii prin module practice și calificarea în meseriile: zugrav, zidar, fierar, dulgher, fainațar-mozaicar, instalator, sudor, electrician.

Proiectul a pornit de la necesitatea companiilor private de a identifica forță de muncă specializată și calificată în meserii de interes aparținând industriei ușoare, instalațiilor electrice și sanitare, construcțiilor civile și industriale, etc.

Cu scopul de a pregăti și specializa tinerii, Centrul de Formare Profesională Dialuk prin Asociația Centrul de Formare Profesională Dialuk va organiza cursuri de calificare profesională, de recalificare, de instruire și de perfecționare – cursuri asigurate de o echipă de formatori de specialitate cu experiență în aceste domenii.

Pregătirea practică se va axa pe instruirea de profil ce se va efectua atât în atelierele Centrului de Formare Profesională Dialuk cât și în cadrul agenților economici din județul Alba.

Prin aceasta, Centrul de Formare Profesională Dialuk își propune și implicarea mediului de afaceri județean în proiectele sale, stabilind relații de parteneriat cu acestea.

Succesul inițiativei Centrului de Formare Profesională Dialuk va sta în contribuția semnificativă la dezvoltarea comunității din care facem parte și totodată va sta în interacțiunea cu tinerii din învățământul liceal și profesional care vor avea șansa reală de a se dezvolta profesional și de a porni pe un drum concret al unei specializari care să se finalizeze prin incheierea unui contract de muncă.

Centrul de Formare Profesionala Dialuk va funcționa, până la finalizarea construcției sediului propriu în incinta Școlii Române de Afaceri – strada Avram Iancu, numărul 7A (Telefon: 0374-070.707 Email: office@dialukconstruct.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.