De ce să alegi montajul din țiglă metalică

Pentru ca o lucrare arhitecturală să fie pe deplin terminată, trebuie să acorzi atenție în aceeași măsură tuturor elementelor de construcție. De altfel, unul dintre cele mai importante componente ale clădirii este acoperișul. Din acest motiv, proprietarii trebuie să aleagă cele mai bune materiale, mai ales că este vorba despre siguranța casei în care locuiesc.

Acoperișuri din țiglă metalică

Așadar, indiferent de tipul de lucrare arhitecturală ce trebuie executat – fie că este vorba despre renovarea unei case mai vechi sau despre construirea unei noi clădiri, materialele trebuie să întrunească toate condițiile necesare. Astfel, un acoperiș durabil are atribute calitative – atât din punct de vedere estetic, cât și din punctul de vedere al funcționalității.

De altfel, majoritatea producătorilor susțin că cele mai bune acoperișuri sunt cele confecționate din țiglă metalică. Având în vedere că piața de specialitate este destul de variată, poți găsi panouri din țiglă la prețuri convenabile.

Montajul din țiglă metalică

Un montaj eficient din țiglă metalică trebuie să protejeze clădirea de intemperii și de eventualele infiltrații. De aceea, avem nevoie să instalăm un sistem de învelitoare care să reziste în timp, iar unul dintre produsele de calitate premium pe care le recomandă producătorii este țigla metalică Umbrella. Iată principalele motive pentru care țigla metalică ar putea fi o alegere ideală pentru acoperișul tău :

Este estetică. Sistemul de învelitoare creează armonie, fiind complet aliniat cu celelalte componente ale construcției, asortându-se de multe ori, cu celelalte elemente decorative.

Are o garanție extinsă. În general, durata de exploatarea a țiglei metalice Umbrella are o durată de exploatare de până la 50 de ani, o garanție anticoroziune de până la 30 de ani, o garanție pentru menținerea culorii – 20 de ani – în cazul finisajelor.

Este disponibilă într-o gamă variată de culori și dimensiuni. Țigla metalică Umbrella înlocuiește o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile cu o componentă bio. Astfel, reușește să se mențină în topul clasamentelor a acestor produse ecologice. Poți opta pentru una dintre următoarele culori: roșu cărămiziu, brun, maro, negru, gri metalic.

Este confecționată dintr-un material rezistent timp îndelungat. Durabilitatea reprezintă unul dintre atributele primare ale țiglei metalice Umbrella. Acesta prezintă o rezistență sporită la anticoroziune și la radiațiile cu ultraviolete, conferindu-i în același timp acoperișului un aspect estetic.

Sistemul cu prinderi ascunse – cel mai inovativ de pe piață

Țigla metalică Umbrella este disponibilă în două variante – standard (cea clasică) în care panourile sunt îmbinate perfect și țigla metalică cu prinderi ascunse (dublu modulară). Acest sistem inovativ asigură menținerea culorii de la un lot de materie primă la altul și garantează totodată un aspect plăcut, unic și uniform. Unul dintre marile avantaje ale acestui sistem este dat de faptul că nu permite infiltrațiile în zonele de fixare cu șuruburi.

Ce prețuri are țigla metalică

Cu siguranță că prețurile țiglei metalice diferă de la producător la producător, dar înainte de a alege materialele, este indicat să inspectezi piața de specialitate. În plus, dacă vrei să afli suma exactă, ar trebui să contactezi un producător. De altfel, în prețul total va intra și costurile montajului de țiglă metalică. Pentru a nu avea surprize neplăcută, este bine să alegi doar persoane calificate să instaleze acoperișul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.