Cupa Cetăţii la dans sportiv, demonstratie de talent si eleganta. Comunicat

Clubul Top Dance 2007, îṣi doreste să promoveze judeţul Alba în elita dansului sportiv românesc. În fiecare week-end sportivii clubului, participă la   competiţiile cu adevarat importante ṣi puternice din România, reuṣind de cele mai multe ori să triumfe în toate marile oraṣe ale tării. De această dată ne-am propus să reuṣim să triumfăm la concursul organizat la noi acasă, în judeţul Alba.

Astfel în week-endul proaspăt încheiat, 08.04.2017, în Alba Iulia s-a desfăṣurat, ceea de a IV-a ediţie, a concursul naţional de dans sportiv “Cupa Cetăţii”, gazda acestei competiţii fiind Colegiul Naţional”Horia. Cloṣca si Criṣan” – sala de sport. Această competiţie, a strâns la start, la fel ca ṣi în anii precedenti, un numar de  peste 300 de perechi partcipante, de la peste 50 de cluburi din ţară,  din oraṣe precum: Alba, Cluj-Napoca, Oradea, Salonta, Timisoara, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Iasi, Brasov, Pitesti, Iasi, Craiova, etc…. De la clubul organizator s-au remarcat:

Şerban Clit – Laura Cristea – locul I Standard ṣi locul III Latino, clasă E – 6 dansuri 16-34 ani;

Adrian Man – Mădălina Pavel – locul II Latino ṣi locul IV standard, clasa D – 8 dansuri 16-34 ani;

Alexandru Petruţ – Iadira Nandrea – locul II, clasă Hobby – 4 dansuri 10-11 ani;

Andrei Stan – Alexandra Savu – locul IV, clasă Hobby, 12-13 ani;

Damian Gilea – Nicol Nemes – locul IV, debutanti, 10-11 ani,

Alex Onea – Daria Criṣan – locul VI, debutanţi, 10-11 ani;

Adrian Opriţa – Raluca Polhac – locul VI, clasă D, 12-13 ani;

Dragoṣ Han – Larisa Muntean – locul VI, Open Basic Latino, 16-34 ani.

Merită felicitate toţi sportivii clubul Top Dance participanţi la această competiţie, peste 30 de perechi ale clubului. Clubul Top Dance mulţumeste  sponsorilor, partenrilor media ṣi părinţilor clubului implicaţi în buna desfăṣurare a competiţiei

Aflându-se la ceea de a IV-a ediţie, Cupa Cetăţii, a reuṣit să impresioneze lumea dansului sportiv românesc, ṣi să aṣeze judeţul Alba, la un loc de cinste pe harta dansului sportiv românesc. Clubul Top Dance reuṣeste să impresioneze la fiecare competiţie la care participă prin perechile sale, în cei 9 ani de activitate reuṣind să strângă un număr impresionant de clasări pe podium, peste 400 la număr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.