Cupa Arsenal Park la Futsal, un succes

 

Orăştie, 31 octombrie 2017. Arsenal Park, cel mai mare parc tematic din țară, a organizat, în data de 29 octombrie 2017, Cupa Arsenal Park la futsal.

La competiția lunii au fost invitate să se înscrie echipe de amatori de futsal, în mod gratuit, online pe arsenalpark.ro/futsal. Toate echipele înscrise au disputat meciuri eliminatorii în zilele de joi – sâmbătă, iar cele 8 echipe câștigătoare au participat la Cupa Arsenal Park la futsal, în cursul zilei de duminică.

Ziua de 29 octombrie a fost dedicată în totalitate derulării competiției de fotbal în sală. S-a jucat în sistem de 2 reprize de câte 20 de minute, cu câte 10 minute pauză între. Premiul cel mare, echivalentul în lei a 500 euro, i-a revenit ocupantei locului 1: Corvinul Hunedoara. Aceasta a bătut în finală cu 3-0 Olimpic Simeria, deținătoarea locului 2. Cea mai tânără echipă din competiție, Pisicile sălbatice din Hațeg, a câștigat locul 3, cu 4-2 în semifinală în fața echipei Spartanii din Orăștie. Toți jucătorii au primit un voucher Aqua Sport& Relax, de câte 2 sesiuni de o oră în Sport Arena și o oră la bazinele AquaPark. Voucherele sunt valabile în luna noiembrie.

”Ne-am bucurat de o competiție bine primită de jucătorii din zonă, caracterizată prin fair-play. Am avut jucători buni, energici și corecți, iar atmosfera a fost una prietenească. Arbitrajul profesionist a fost asigurat de Hanzi Stancu și Sergiu Stanca, cărora le mulțumim pentru sprijin. Putem spune că această primă ediție a Cupei Arsenal Park la futsal a înregistrat un real succes și ne determină să planificăm în curând o a doua, la solicitarea și recomandarea participanților și spectatorilor. Ne propunem ca pe viitor să organizăm mai multe competiții sportive, atât de futsal, cât și destinate altor sporturi practicate în sală.” – a declarat Emilian Duțu, director hotel Arsenal Park.

Competiția s-a desfășurat în Sport Arena, aferentă AquaPark Orăștie (str. Codrului, nr.26, Orăștie, jud. Hunedoara), o sală multifuncțională de sport, cu facilități ultramoderne pentru practicarea oricărui sport. ”Adaptată pentru volei, handbal, fotbal și baschet, aceasta este pusă la dispoziția amatorilor de mișcare prin abonamente, închirieri și cantonamente. De altfel, Arsenal Park a fost, de-a lungul timpului, locul preferat de cantonament pentru sportivi profesioniști, amatori și pentru tabere sportive pentru dotările interioare și experioare necesare pentru antrenamente și recuperare.”, a afirmat Sebastian G. Antal, Director General Arsenal Park.

Această competiție a fost realizată cu sprijinul Kiss FM.

Arsenal Park este singurul complex turistic cu specific militar din sud-estul Europei. Ocupând o suprafață de 88 de hectare, Arsenal Park este în același timp hotel de 3 stele, muzeu militar în aer liber, teritoriu de aventură și oază de relaxare. Toate acestea în cel mai spectaculos loc din țară pentru vacanțe și teambuilding! La momentul actual, Arsenal Park este cel mai mare parc tematic din țară.

Romina Faur

PR Manager Arsenal Park

www.arsenalpark.ro / office@arsenalpark.ro / www.facebook.com/ArsenalPark

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.